Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 31 lat i waże 160kg i nadal tyje

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 29 lat, 183 cm i ważę 75 kilogramów. Osoby ważące od 150 kg w górę, powinny być ustawowo zobowiązane do kupowania podwójnych biletów do autobusu / pociągu / samolotu. Bo zajmują dwie miejscówki.

Gość gość
10:03 mis to mis,nigdy nie jest szczuply

Gość gość
Ważyłem kiedyś 96 kg, teraz ważę 76, polecam mniej żreć i ruszać się, u mnie zadziałało. Nie jadłem słodyczy i chipsów, teraz jem ale wyglądam po prostu z***b iście :D Bieganie codziennie, no zresztą ćwicz co tam chcesz i nie żryj tyle, wielorybie. I odchudzaj się tylko dla efektu, nie dla szybkiego efektu.

Gość gość
Nie będę pisał gdzie pracuje albo co robię bo to nie powinno nikogo obchodzić. Fakt że na jedzenie dużo wydaje i dlatego robię zakupy tak gdzie jest tanio czyli osiedlowy rynek czy biedronka. W całym miesiącu na jedzenie wydaje ok 1800 zł wiec wiem że sporo ale stać mnie na to.

Gość gość
Uwierz, że są szczupłe misie :) No chyba, że znamy inne definicje misia.

Gość gość
To prawda, jedzenie mniej i brak słodyczy działa. Ja schudłam z 64 kg do 49, mam 164 cm wzrostu, jestem malutka i ważąc 64 wyglądałam jak jakaś kulka :D Akurat nic nie ćwiczyłam i tego żałuję, bo wisi mi skóra na brzuchu do teraz. Pół roku mi zajęło to odchudzanie, no ale ja nie lubię mięsa i nabiału, jadam to sporadycznie, może to też dużo dało ;)

Gość gość
nie odchudzaj się, mnie obsesyjne odchudzanie wpędziło w zaburzenia odżywiania. wyrzuty sumienia, ortoreksja, strach przed JAKIMKOLWIEK tłuszczem, cukrem solą, białą mąką, herbatą inna niż czerwona. A, pij czerwoną herbatę w ilości ogromnej, BEZ CUKRU OCZYWIŚCIE! no ale nie przejmuj się niczym, zaakceptuj siebie. lubisz jeść to jedz.

Gość gość
Ja mając 19 lat ważyłem 68 kg, obecnie - jak napisałem - ważę 75 kg. W ciągu 10 lat przybyło mi 7 kilogramów, ale nigdy gruby nie byłem. I wcale dużo się nie ruszam, bo nie chce mi się. Ale faktem jest, że nie jem dużo, i robię codziennie po 100 przysiadów.

Gość gość
Nie kazcie mu od razu biegac bo przeciazy stawy niech najpierw zacznie mniej i zdrowiej jesc ORAZ zacznie wiecej sie ruszac,ale bardziej spacery i zwykly ruch,bieganie pozniej.

Gość gość
no ale wiesz, tutaj wszyscy wazyli dosyc malo w sumie i sie odchudzali, oni mogmi biegac. nikt sie nie zapuscil az do 160 kilogramow

Wydaje mi się że zjadanie słoika nutelii albo 2 tabliczek czekolady to już poważne zaburzenia odżywiania. Przy tak dużej wadze konieczne jest zgłoszenie się do specjalisty. Tylko dobry dietetyk, trener personalny może Ci pomóc wrócić do zdrowia. Jeśli chodzi o Trójmiasto to doskonałym trenerem personalnym jest pani Aleksandra Świtońska. To jej strona http://zdrowo-chudnij.pl/. Pomogła już wielu ludziom, w tym mnie :)

Gość gość
ja mam w rodzinie dziewczyne co ma 16 lat i wazy 130 kg...

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość daria780
Ja pamiętam od zawsze byłam grubsza ale mi nigdy to nie przeszkadzało,ale końcu już męczyły mnie docinki rodziny,znajomych i wzięłam się za siebie. Zamówiłam suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam jeść regularnie 5 posiłków i chodzić wieczorem na spacerki i to mi wystarczyło by zgubić 48kg w 6 miesięcy!