Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam a cooooo

problemy z potencją u 27 latka, ktorych on nie widzi

Polecane posty

Gość zapytam a cooooo

witam, chyba tylko ja widzę problem u mojego chłopaka, bo on najwidoczniej nie zdaje sobie z niego sprawy. Otóż występuje u niego niepełny wzwód - penis nigdy nie jest do końca twardy; gdy pierwszy raz sie kochaliśmy, rozczarowałam się, że jest tak maly (ok 11 cm może? niewiele wystawał poza moją obejmującą go dłon), co przy tak wielkim facecie jak on, wydało mi się... smutne? Ale raz gdy miał naprawdę twardego, to z zaskoczeniem stwierdzilam, że może nie jest aż taki mały. Niestety zwykle we wzwodzie wygląda jak kiełbaska, i jest tak samo miękki - mogę go przeginać na wszystkie strony. Ten stan wystarczy jednak do stosunku, przynajmniej do połowy jego trwania (bez gumki). Gdy robimy przerwę na założenie gumki, bo on czuje, ze dluzej jest niebezpiecznie, wtedy naklada ją, ale flaczeje mu do końca. Ostatnio zwalił wine na mnie, bo za długo trwala przerwa na zalozenie gumki, i ze chyba musimy od razu zaczynać "w". On chyba nie zdaje sobie sprawy, że to problem, bo często mówi "zobacz jak mnie podnieciłaś", "zobacz co mu robisz" - i kładzie moją rękę na swoim przyrodzeniu... a tam... pólmiękki penis, ostatnio po prostu zabrałam rękę, i czuł się zawiedziony "co, już?". Ja staram się nie pokazywać, co naprawdę czuję, żeby się nie zablokował, ale... Dodatkowo ma bardzo słabą kondycję, kochamy się 5-10 minut, a on cały spocony przerywa, bo się zmęczył. Wspomina potem, że musi zacząć cwiczyc, ale nie sądze, że naprawde to zrobi, za to lubi obżerać się wieczorem niezdrowymi chipsami i piwkować. Nie jest jeszcze otyły, ale misiowaty tak i brzusio mu rośnie... Ma 27 lat

Gość gość
Ma nadwagę, cierpi na niewydolność serca i zaburzenia erekcji. Potrzebuje odchudzania i być może wizyty u kardiologa.

Gość gość
Ma nadwagę, cierpi na niewydolność serca i zaburzenia erekcji. Potrzebuje odchudzania i być może wizyty u kardiologa. X I wszystko w temacie.

Gość zapytam a cooooo
tylko jak mu to powiedziec, zeby nie urazic jego uczuc? Chlopak ma glowe na karku, jest inteligentny, ogarnięty... a nie zauważa że ma tak oczywisty problem... Czy palenie może miec tu coś na rzeczy? Parę miesięcy temu przerzucił sie na e-papierosy, a te też stale pociąga - no ale wiem, że czasem wraca do normalnych.

Gość milusinska33
ja stawiam na szczerość i to taką nie raz do bólu. Jak on tego nie widzi to trzeba mu oczy otworzyć. Powiedz w prost o co chodzi. Faceci nie raz są mało domyślni. Albo kub tabletki http://wzaufaniu.pl/long-men wtedy wasze życie erotyczne na pewno sporo zyska.

Gość wagos
a może ma problemy w pracy czy jakieś innego rodzaju stresy, które nie pozwalają mu się skupić? A może coś ze zdrowiem? Zasugeruj mu żeby zaczął brać te tabletki https://www.znamlek.pl/maxon-active-21035.html - mój facet dzięki nim super się czuje i staje na wysokości zadania ;)

Gość gość
Zmień go na jakiegoś normalnego bo ten to impotent.

Gość tamarra3
Zrób zakupy w http://www.sexish.pl/ Erotyczne zabawki powinny działać cuda. Każdego faceta to kręci. Do tego sexi bielizna i do boju. Są maści poprawiające ukrwienie członka albo pierścienie erekcyjne- przejżyj ofertę.

Gość gajkapajka
może po prostu pogadaj z partnerem o jego problemach, w aptece jest sporo preparatów na erekcję, mój partner łykał maxon active, pomógł mu, można kupić dyskretnie w aptece, nie potrzeba nawet recepty więc spokojnie można kupić dyskretnie bez problemów.

Gość gość
Daj sobie z nim bedzie stale wine zwalax na ciebie i wpedzi cie tym samym w kompleksy mialam taki sam przypadek. I nic nie dalo.sie przetlumaczyc. On nie.przyzna sie ze ma.problem bo.to by razilo jego meskie ego ale tobie chetnie wmowi ze jestes do niczego i dlatego mu nie staje. ode mnie rada od takuch jak najdalej.

Gość gość
Też mi się wdaje, że to problem zdrowotnym jest... niestety jak się człowiek źle prowadzi to w pierwszej kolejności i dzień to na męskość. Może trzeba mu trochę pomoc jakoś wzmocnić ten wzwód a chłopak niez zacznie dbać o siebie ( zdrowsze odżywianie, zero fajeczków jak pali i zminimalizować % ) . Mi pomaga ten suplement http://wzaufaniu.pl/potencja-dla-panow/7977-long-men-tabletki.html. Mam po nim bardzo mocny i twardy wzwód...moja partnerka mówi że "czuję" dużą różnicę.

Gość gość
A ja sądzę, że trzeba skontaktować się z lekarzem urologiem... bo jak by nie patrzeć 27 lat to młody wiek. Bardzo dobry urolog, który specjalizuję się w leczeniu zaburzeń erekcji znajdziemy tu www.urolog-gorecki.wroclaw.pl.

Gość gość
Do urologa jasne - trzeba iść.... ale jak to u nas w Polsce jak nie pojdziemy prywatnie to na nfz musimy czekać co najmniej rok. Doraźnie czekając na wizytę można kupić tego long mena. Potwierdzam działa w 100%.

Gość gość
flaczeje bo boi sie ze zajdziesz wciaze,zacznij brac tabsy mobaczysz roznice

Gość gość
Wielu facetów ma taki miękki wzwod i to jest u nich niestety normalne. Taka fizjologia. Dotyczy to także tych w super kondycji i wysportowanych. Plus im się wydaje, że to jest normalna erekcja.

Gość ~Garry
Jak nie zmieni trybu życia i nie nabierze kondycji, to nic z tego nie będzie. Sądzę, że powinnaś stanowczo postawić sprawę i posłać go do lekarza. Możesz też spróbować suplementacji. Kupcie coś z buzdygankiem, żeń-szeniem i l-argininą.

Gość gość
A może coś na szybką erekcję - piorunującą erekcję ???? Co wy na to, że ta tabletka działa już w mniej niż 5 minut??? Moim zdaniem warto wydać te 34 zł, żeby się o tym przekonać http://wzaufaniu.pl/pl/p/MAXXES-NOWOSC-NA-SZYBKA%2C-MOCNA-I-DLUGA-EREKJE-/9614.

Gość blumka
27 lat to jeszcze za mlody na tabletki ktore mu polecacie. Niech sprobuje moze jakis domowych sposobow, afrodyzjakow, zdrowej diety, moze wizyty u lekarza. na pewno pogadaj z nim szczerze, tylko tak,zeby sie nie speszyl lub co gorsza zebys go nie urazila, niestety to dla facetow delikatny tmat

Gość goreczky
moim zdaniem akurat wiek nie określa czy to już jest czas na wspomaganie sprzętu czy nie, ja przed 30 miałem problemu z erekcją a byłem młody, raczej powiedział bym ze styl życia ma ogromne znaczenie, ja brałem maxon active w czasie kiedy miałem problemy z erekcją, pomógł mi ale zmieniłem też styl życia, teraz jem zdrowo, więcej się ruszam i staram sie juz tak nie stresować bo rozglądam sie za nową praca,