Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak chce tylko się bez przerwy całować i uprawiać ze mną seks.

Polecane posty

Gość gość

I oto jest moj problem. Jestem z chlopakiem prawie 2 miesiace, a on juz od poczatku zwiazku by sie chcial bez przerwy calowac i kochac. Nawet jak nie bylismy razem to przez dluzszy czas namawial mnie na calowanie z nim, ja mu ciagle odmawialam, a on i tak mnie calowal, nie pomoglo odpychanie. Jakis czas pozniej, gdy mialam tego po prostu dosc powiedzialam mu ze mam chlopaka, wtedy dal mi spokoj. Po okresie jakos 6msc zostalismy para. I on od poczatku tylko mnie caluje, doslownie bez przerwy, co chwile i co chwile, a jak mu powiem ze nie chce go pocalowac to odrazu sie obraza. Tak samo z seksem. Nalega i nalega, ale, ze nie chce sie klocic z nim to coraz czesciej mu ulegam w tym wszystkim.. Czuje juz obrzydzenie do seksu, do pocalunkow i po prostu do mezczyzn. Mam 16 lat, a on 20. Moze mi ktos poradzic co moge zrobic w takiej sytuacji? Aby on sie zmienil czy cos..

Gość gość
16 lat to prokurator mu grozi

Gość TwojaWyrocznia
Całuję bo Ci dziękuję że jesteś z nim :-) Pantoflarze już tak mają, przejmij więc władze w tym związku i pokaż kto tu rządzi

Gość gość
On Cie molestuje i gwałci, rzuć go. Będziesz miała poważne problemy seksualne, już masz bo czujesz wstręt do seksu. Nie jesteś marionetką do bzykania, tylko człowiekiem. Pasuje ci rola worka na spermę? Nawet nie jesteś pełnoletnia, dlaczego na to pozwalasz?

Gość gość
Bo w tym wieku facrci potrzebuja worka na swoja sperme, a milosc i slowa kocham to po to, zeby jakas naiwniara zostala tym workiem... Po co ci w tym wieku chlopak? Chcesz byc utrzymanka do konca zycia? Bo tym bedziesz zamiast sie uczyc rozwijac, to masz chlopaka. Niedlugo ci zrobi dziecko i bedziesz jego workiem na jego sperme do konca zycia

Gość gość
gość dziś Tja, zapłodni i ucieknie, a ona zostanie z dzieckiem. Powie, że jest za młody na pieluchy i chce być wolny. Dziewczyno zajmij się sobą i nauką, a nie jakimś frajerem, który używa Cie do seksu mimo, że tego nie chcesz. Oni celowo wybierają naiwne małolaty, które nie potrafią się bronić.

Gość Helenka Zy
Może boi się, że zaczniesz z nim rozmawiać?

Gość gość
Nie martw się, po roku mu się znudzisz i będziesz marzyć, żeby cię pocałował. Cierpliwości :)

Gość gość
Odmów mu seksu zobaczysz jak Cię "kocha" i długo zostanie z Tobą :D Tylko Cie wykorzystuje, nie potrzebujesz takiego zboka, który nie rozumnie słowa nie. To jest gwałt.

Gość gość
Chore. 16 lat to jeszcze dziecko..

Gość gość
Wie co robi,wykorzystuje a potem zostawi ciebie i wezmie drugą w podobnym wieku.Być może bierze sie za malolaty.Takich piwinno sie unikac a jezeli jest nachalny podac go na policję i problem z glowy.W tym wieku seks w nadmiarze doprowadzi do ozieblosci w małżeństwie co jest częstym powodem do rozwodu.

Gość gość
Przecież Ty jesteś jeszcze dzieckiem, 16 lat i już seks, zaczynasz czuć obrzydzenie jak prostytutka, która wykonuje swoją pracę i nie czerpie z tego przyjemności.

Gość gość
Dlaczego nie jest karalne gdy 16 latka zachodzi w ciążę?To chore .Znam przypadki,gdzie zaszła malolata acurodzi w wieku 16 lat.A wiec współczuć musiał w wieku nieletniej co piwinno byc natychmiast u lekarza podane o czyn karalny! TO SKANDAL

Gość gość
On jest w wieku gdzie seks jest motorem zycia Mysli o tym na jazdym kroku Kiedys mu to minie i nie bedzie az tak natarczywy Jesli juz teraz macie problem z polaczeniem swoich potrzeb i zaspokajaniem ich moim zdaniem to nie jest ktos z kim Ci bedzie dobrze

Gość sdfsfdgdggd
ohh Boze 16 lat i seks - gdzie ty masz matke i rozum dziewczyno !