Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę przestać kochać.

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego to takie trudne?

Gość gość
bo kochasz nie to co jest faktem w danej osobie a własne wyidealizowane wyobrażenie o niej. :)

Gość gość
Kochaj dalej i wciąż. Kto ci karze przestać?

Gość gość
A po co mam kochać kogoś z kim nigdy nie będę?

Gość gość
Dokładnie. Tym bardziej nie wrócę. Myślicie że sobie panienki nie mogę wyrwać? I wcale to nie jest miłość tylko potrzeba bliskości. Jak widzę jaka 10 na ulicy i by mi.dala już bym się odkochal. W sobotę sobie p******** na bank:-)

Gość gość
Tyle kasy na taką porażkę. Ty tepa sztuko ja wcale nie chciałem z tobą rozmawiać! Gdyby nie wy nigdy bym nie był gdzie jestem.tersz wy z K***Y SYNY. Won

Gość gość
A dlaczego nie będziesz z tym kimś? Kto się boi? Co was dzieli?

Gość gość
Miałem przyszłość w Hatfield i przez ciebie wszystko zepsulem się kompletnie. Weź sobie micha :-)

Gość gość
Tak bardzo chciałaś a nigdy nic nie napisałaś? Od kiedy to trwa? Trzeba było napisać ksiezniczko!!! Tyle kasy na taką porażkę, już dawno kupiłbym sobie fajne auto i wypoczywal na egzotycznej plaży. Wy policyjne K***Y dawać

Gość gość
A można wiedzieć, kto jest adresatem tych słów? Ludzie czy nie potraficie normalnie, po ludzku ze sobą porozmawiać. Słów wam brakuje, szacunku wam brakuje, szczerości wam brakuje. Chyba, że adrestaki to różne chętne... Powodzenia, dzicinado!!! Ja nie jestem zwolenniczką takich metod zdobywania względów kobiety.

Gość gość
Jak ma składnie pisać jak się nacpal.

Gość gość
Chciałam czegoś innego ale ty byłeś za tępy żeby się domyśleć albo udawałes ze się nie domyślasz no i jeszcze skapiradlo i chamidlo do kompletu, tego juz było za wiele i jeszcze te fochy i dziwactwa :p poszukaj szczęścia z kimś innym nie pasowalismy do siebie, jeszcze byśmy się pozabijali za mało twórczy i pomysłowy byłeś

Gość gość
Trzeba kuc żelazo puki gorące stary

Gość gość
Podmuch wiatru przestawił celownik Amora i uderzył na spontan trafiając przypadkowych ludzi. Przez to to szaleństwo, radość i przekleństwo.

Gość gość
jaka kasa żabko, tyś nawet złamanego pensa na mnie nie wydał :D nie interesują mnie koszta zestawu szpiegowskiego - to jest juz twoja chora fanaberia i wymysl. jak ktos nie potrafi normalnie-po ludzku to niech potem ma pretensje do samego siebie. milej p******awki w sobote :)