Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podpisałam przesyłkę, a okazało się,że kurier zapomniał wziąć moją paczkę!!

Polecane posty

Gość gość

i co teraz? powiedział,że przywiezie później..a ja głupia ani nr ani oświadczenia zadnego, nawet podpisu nie zamazałam w takim zdziwieniu byłam.wiem,że teraz zależy od jego dobrej woli,bo podpisując niby paczkę otrzymała,a on zapomniał..czy mogę upierać się,że jej nie podpisałam,tylko sam kurier w razie jakby mnie oszukał i nie dostarczył paczki?

Gość gość
Zadzwoń do centrali i poproś o numer do kuriera (czasami dają bezpośrednio, czasami do przełożonego). Zapytaj go kiedy będzie paczka. No głupiaś, bo prócz zwykłej skargi guzik możesz (ewentualnie nabrać kuriera, że masz na wejściu kamerę i wszystko nagrane). Skarga może też coś da, bo cholera wie czy kurier już takiego numeru nie wywinął. Ale no wątpię. Teraz wszystko zalezy od uczciwości kuriera, ale skoro dał Ci papiery, a potem palił głupa zapomniałem paczki to myślę, że nie jest uczciwy.

Gość gość
No to masz problem. Jeszcze nie spotkałam się z takim podejściem, żeby najpierw podpis a dopiero potem paczka. Zawsze najpierw dają paczkę a potem proszą o podpis. Różnie kombinują.

Gość gość
Serio nie rozumiem- przyszedł do Ciebie bez paczki, a Ty podpisałam odbiór widząc, że jej nie ma????no to sorry, ale strasznie głupia jesteś

Gość gość
to sorry, ale strasznie głupia jesteś dokładnie, przecież widziałaś,ze kurier nic nie ma, nawet jak wyjmuje z samochodu to najpierw paczka, potem podpis. Musisz mieć nadzieję,że paczkę dostarczy, ale to jest dziwna sprawa, zobacz sobie w awizacji jaki status ma ta paczka, wprowadz numer i będzie jesna czy ją zabrał z punktu i gdzies wsadził, czy "zapomniał"Jełśi paczki nie dostaniesz, nie zrobisz nic, podpisałaś odbiór czyli odebrtałaś.

Gość gość
Przesyłkę podpisuje się prawą ręką trzymając paczkę w lewej.

Gość gość
Paczka dotarla cala i kompletna.jbnieta bylam,mam nauczke na przyszlosc.zamykam temat