Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ustawa antyaborcyjna

Polecane posty

Gość gość

Wiecie,ze trafiła do sejmu? Teraz kobieta która poroni, zamiast przeżywać swoją stratę w spokoju będzie latać do prokuratora i się tłumaczyć..

Gość gość
I dobrze, k***y nie będą się puszczać !

Gość Agnieszka900
Kiedy usłyszałam o tym projekcie, nie wzięłam tego na poważnie, myślałam że to jakiś żart. Temat aborcji jest kontrowersyjny, ale przypadki, w których obecnie można jej dokonać są dla mnie logiczne i oczywiste. Łapię się za głowę, jak czytam jakie niektórzy ludzie mają średniowieczne poglądy. Dajcie spokój z religią, zacznijcie myśleć logicznie. Zresztą zdecydowana większość młodych kobiet nie popiera tego projektu ustawy, a to przecież ich dotyczy. Dlaczego za nas mają decydować mężczyźni i starsze kobiety? Jak taka ustawa wejdzie w życie, to w Polsce będzie jeszcze niższy przyrost naturalny. Ja nie zdecyduję się w ogóle na zajście w ciążę, skoro będzie to takie ryzykowne.

Gość gość
calkowity zakaz meskiej masturbacji dla rownowagi , kazdy plemnik to zycie

Gość Sara00
Powoli zaczynaliśmy z mężem myśleć o dzieciach, ale jeżeli ta ustawa wejdzie w życie, trzeba będzie odsunąć te plany o kilka lat, bo zwyczajnie będę się bała zajść w ciążę, no chyba że wyjedziemy z kraju. Władza w państwie należy do narodu, a rządzący chyba zapomnieli o tym, że oni są tylko reprezentantem narodu i ich władzy. Większość ludzi jest przeciwna takiemu rozwiązaniu. W takich kwestiach powinno być przeprowadzane referendum.

Gość gość
Ja też w takim przypadku będę unikać ciąży jak ognia. Mam męża, jestem mu wierna, ale nie jestem gotowa na ciężko chore dziecko, ani psychicznie ani finansowo.