Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeronikaKaMa

herbata na odchudzanie

Polecane posty

Gość WeronikaKaMa

Hej dziewczyny! Możecie mi doradzić jaką herbatę na odchudzanie i poprawę perystaltyki jelit najlepiej nabyć> Miałyście okazje próbować jakiejś herbatki? Pomogła Wam? Ostatnio mam straszne problemy z trawieniem, wiecznie czuje, że jestem pełna i ociężala...mimo tego, że odżywiam się zdrowo i ruszam. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

Gość loleczka
Jeśli odchudzasz się to na pewno znasz to uczucie gdy efekty zaczynają spowalniać albo po prostu nie są tak imponujące jakbyś chciała. Wtedy warto wspomóc swój metabolizm dodatkowymi środkami oprócz diety. Możesz zacząć pić Slim Plus Anti YoYo lub Active Burn Thermogenic Formula. W sumie polecam obie.

Gość Karander
Powiem tak. Ogólnie bardzo ważne jest to, żeby nawadniać organizm (nie tylko w czasie odchudzania). Żeby prawidłowo funkcjonował musi być te 1,5-2 litry płynów, dzięki temu ma się mniejsze (jeśli nie żadne) problemy np. z zaparciami. A jeśli dodatkowo napój ma działanie, które może pomóc np. w odchudzaniu, to w ogóle super. Ja też trzy razy dziennie piję Active Burn, bo przybrałam trochę na wadze. A poza tym, wypijam jeszcze dużą butelkę wody w ciągu dnia. I ograniczam kawę ;)

Gość gość
ja akurat sie w herbatki nie bawilam, jakos temu nie wierze do konca.. a jak chcialam wspomagania to kupilam tabletki piperine forte i waga zaczela faktycznie szybciej spadac:) wole jednak zadzialac tak porzadnie tabletkami od srodka a nie jakimis ziolkami:P

Gość janeczka546
Najczęściej problemy z odchudzaniem mają kobiety powyżej 40 roku życia. Ogólnie można spróbować pić herbaty na trawienie np. http://www.herbapol.com.pl/produkt/age-45 . Taka herbata jest bardzo dla naszego metabolizmu potrzebna.

Gość gość
Ja ostatnio kupiłam sobie tę herbatkę - http://netagent.pl/produkt/hello-slim Piję ją dopiero 4 dzień więc za dużo powiedzieć nie mogę, ale na pewno nie mam żadnych skutków ubocznych i mam wrażenie że mniej chce mi się jeść :)

Gość gość
woda mineralna z cytryną najlepsza :) a co do herbaty to np z guaraną dodaje energii do ćwiczeń pokrzywowa oczyszcza organizm i poprawia przmeiane materii oraz lepsze wlosy i paznokcie herbata z kopru czy miety - idealna na trawienie herbata zielona podobno pomaga spalić kalorie :) herbata czerwona niby zabija tłuscz? ale to pic na wodę ;) herbata melisa - uspokajaja, mniej się chce jesć:)

Gość weku18
Ja nie stosuję żadnych herbat na odchudzanie ;) jedynie suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl oczywiście dieta i ćwiczenia bo sam suplement nie pomoże nam zrzucić kilogramów;) on wspomaga mnie np. w sposób że zmniejszył moje łaknienie;)

Gość gość
A ja się zastanawiam, czy po prostu nie lepiej zainteresować się jakąś kriolipolizą albo tego typu zabiegiem. Znajoma strasznie mnie na to namawia, odkąd po amputacji piersi poszła na zabieg rekonstrukcji sutka https://fabskin.pl/makijaz-permanentny-i-rekonstrukcja-medyczna/ . Twierdzi, że to właśnie medycyna estetyczna potrafi zdziałać cuda.

Gość gość
Ja też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się uzyskać. W końcu sukces jeżeli chodzi o odchudzanie.

Gość gość
Ja też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się uzyskać. W końcu sukces jeżeli chodzi o odchudzanie.