Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podsumowywać i wspominać życie

Polecane posty

Gość gość

chciałbym podsumowywać i nostalgicznie wspominać różne chwile z życia

Gość gość
dawaj ja cie chętnie wysłucham traktuj mnie jak psychoterapeutę albo echo w lesie ;)

Gość gość
chciałbym,żeby różne sprawy zarówno w moim jak i niektórych innych osób życiu się wyjaśniły w jakąś stronę,ustabilizowały w najlepszy możliwy sposób,i wtedy z pełnym spokojem chciałbym odlecieć w nostalgiczny nastrój,samemu lub z kimś jak uda się jakiś związek,powspominać różne chwile,pojezdzić i pospacerować po miejscach z nimi związanych,nawet na przykre chwile,których nie chciałbym powtarzać popatrzeć na luzie z bezpiecznego dystansu,

Gość gość
już raz czy dwa takie ustabilizowanie i oczyszczenie życia przeżyłem i mimo,że nie jest jakoś cudownie to zdecydowanie lepiej niż było,jak człowiek przestaje się już czegoś bać,przejmować czymś nawet może mu trochę przykro bo się złudzeń pozbywa

Gość gość
mimo różnych problemów to tragedia byłaby wręcz gdyby nie tamte przełomy w życiu,ale nie wszystko się wyjaśniło,czas jeszcze na przynajmniej jedną taką rewolucję

Gość gość
niektórych problemów nie da się rozwiązać nigdy, bierzesz to pod uwagę. może nie powinieneś swego szczęścia i poczucia życiowej satysfakcji uzależniać od tego że w otoczeniu wszystko będzie idealnie i dopięte na ostatni guzik, bo nie żyjemy w idealnym świecie :)

Gość gość
wiem,że zawsze jakieś problemy będą,nudno byłoby bez problemów,ale uwierz,że są takie problemy,że człowiek po prostu rozkłada ręce i naprawdę ma stracha o siebie i innych,takie problemy są jak rozklejające g****o

Gość gość
i moje życie nie jest złe obecnie i mam nadzieję,że się nie pogorszy,ale zarówno w moim życiu jak i osób jakoś mi bliskich zarówno z rodziny jak i spoza,są różne kwestie które wymagają doprecyzowania,bo zakłóca to mój spokój ducha,chciałbym żeby zarówno u nich jak i u mnie coś się wyjaśniło a potem wspominać obecne chwile na spokojnie z łezką,tak jak wspominam niektóre chwile z poprzedniego okresu jak np.uczyłem się do aplikacji i na aplikacji

Gość gość
nie chciałbym tych lat wszystkich jeszcze raz przeżywać,ale jakaś łezka w oku się kręci na myśl,żeby można było jeszcze raz zostać w domu,wstać o dziewiątej,wyjść z psem na spacer,walnąć się na łóżku,czytać kodeks cywilny tak do piętnastej gdzieś potem oglądać Bundych i Miodowe lata,a potem zjeść coś i znowu się uczyć do nocy

Gość gość
Życzę Ci zatem spokoju ducha Autorze.

Gość gość
albo wrócić z uczelni na trzecim roku,oglądać Sensacje XX wieku w trakcie obiadu,albo wrócić z wykładów na aplikacji w lutowy ziąb przejść się z psem i oglądać w trakcie obiadu Komedie co ludzie powiedzą,potem poczytać komentarza do kodeksu karnego,tak chciałbym wspominać chwile obecnych stresów i dylematów

Gość gość
i obowiązkowa wycieczka oraz na spacer spacer po miejscach które teraz jakoś się zapisały w głowie

Gość gość
i wspominać ludzi związanych z tymi miejscami,nawet jak nasze ścieżki się rozejdą i będą oni mieszkali już gdzieś indziej

Gość gość
a może razem takie wspomnienia będziemy robić

Gość gość
Gdzie studiowałeś?

Gość gość
na Uniwersytecie Gdańskim

Gość gość
naprawdę to moje marzenie

Gość gość
zycie jest teraz a nie w przeszlosci ,wspominanie nic nie daje bo tego juz nie ma i nie powroci,wazne jest to ,co jest teraz

Gość gość
gość dziś chciałbym podsumowywać i nostalgicznie wspominać różne chwile z życia x co za problem ? przeciez mozesz wspominac

Gość gość
problem jest taki,że nie mam jeszcze takiego spokoju

Gość gość
masz demencje ? powtarzasz sie