Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wstret i obrzydzenie do facetow

Polecane posty

Gość gość

ktorzy smierdza, sa brudni, spoceni, ciagle chleja piwsko czy wodke, sa chamstwem i prostactwem, sa agresywni, skacza do innych z wulgaryzmami, nie potrafia sie kulturalnie wyslowic tylko klna po wiejsku, zachowuja sie jak patologia i margines, a tacy tez maja zony i rodziny:O faceci staczaja sie po latach malzenstwa na dno plebsu, az strach miec meza, bo nie wiadomo jakie dno z niego bedzie i jak duzy wstret bedzie sie do takiego mialo mieskajac pod jednym dachem, nie rozumiem kobiet ktore z takim Go/wnem i patologia zyja:O

Gość facecikk
chciałabyś się na mnie wyżyć? Co prawda nie śmierdzę, nie piję dużo piwa (średnio 5 na rok i to jeszcze radlery bo zwykłe mi nie smakuje) i nie klnę, ale i tak nie chce mi się żyć więc mogłabyś mnie sponiewierać, może do tego bym się nadał :D

Gość gość
Ja też mam wstręt do takich. Nie mogę znieść ich, tych żulów...

Gość gość
"tylko klna po wiejsku"-a jak to jest klnąć po WIEJSKU? wymień...

Gość gość
tacy tez maja zony i rodziny X Kobiety takich patoli pragna i takich sobie wybieraja. Nie nazywaj wszystkich mezczyzn patolami tylko dlatego, ze na takich lecicie.

Gość gość
Autorko, nazywasz takich facetów gów/nem. Siebie się nie brzydzisz? Przecież jesteś równie wulgarna i obrzydliwa jak oni.

Gość gość
TYPOWY POLACZEK

Gość gość
gość dziś TYPOWY POLACZEK Cccccc Tacy maja powodzenie u polek

Gość nie znoszę mięczaków
tchórz kłamca mięczak od bad boyów który nie ma jaj i krzywdzi kobiety bardziej niz pijacy znowu sie udziela wypisując obraźliwe teksty dotyczące partnerek takich pijaków które same często przeżywają dramat,typowo polskie dobić leżącego

Gość nie znoszę mięczaków
pewnie w jakiejś sie zakochał i teraz pomstuje na wszystkie które miały pecha związać sie z takim łobuzem,wrzuca je do jednego worka twierdząc ze widocznie takich lubią,to sobie szukaj wśród wyzszych sfer a nie płaczesz na Kafe

Gość gość
gość dziś tacy tez maja zony i rodziny X Kobiety takich patoli pragna i takich sobie wybieraja. Nie nazywaj wszystkich mezczyzn patolami tylko dlatego, ze na takich lecicie. x juz sie nie probuj wybielic. Takim dne sie stajecie, najpierw obskakiwanie dziewczyny, mili, upryjmi, a potem lezenie, piwko jarcie pod gebe, wulgaryzmy, agresja, brak szacunku do zony, chamstwo i prostactwo, przejrzyj na oczy ty zaklamany hipokryto jak cala reszta facetow!

Gość gość
takich pragniecie i same niszczycie dobrych facetów więc sama spierd/alaj :D

Gość gość
Niby jak niszczymy?Dbając o dom i rodzinę?Zaharowując się w pracy,a potem jeszcze w domu,podczas gdy leń leży przed TV?Sami sie tacy stajecie,wygodniccy,leniwi,prostaccy,bo tacy jesteście w środku i przestajecie udawać .

Gość gość on
"upryjmi, a potem lezenie, piwko jarcie pod gebe, wulgaryzmy, agresja, brak szacunku do zony, "-wulgaryzmy to widać na tym forum,jakie jesteście.Uprzejme się znalazły.I szanujące mężczyzn a nawet nie chcą obchodzić dnia mężczyzny.

Gość gość on
Leży przed tv?Dziś to chyba nie przed tv tylko na internecie,albo kafeterii siedzi i pisze z tobą:) Niszczycie ich w taki sposób że ich krytujecie,olewacie itp.Naprawdę się niedomyśliłaś?

Gość gość
Sama jesteś patologią, i obracasz się w środowisku meneli. Porządnego mężczyznę to może widziałaś w telewizji. Bardzo dobrze, nie będziesz rodzic kolejnej patologii.