Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Diagnostyka i leczenie niepłodności ślask co polecacie

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, straciłam kolejną ciążę przeszłam po niej operacje. Szukam jakiejś kliniki bądż przychodni a nawet po prostu lekarza który zleci odpowiednie badania i postara sie w ogóle znależć przyczyne niepowodzeń

Gość gość
Podnoszę bo naprawde szukam sprawdzonego źródła

Gość gość
Ja na Śląsku nikogo nie znalazłam .Poronilam 5 razy .Za szóstym się udało dzięki pomocy dr Milewicza z Krakowa.Jest bardzo specyficzny,ale i skuteczny. Polecam

Gość gość
Dziękuje za odpowiedź, lekarzy jest dużo ale znaleźć lekarza chcącego prowadzić kobiete z problemami już takiego wyboru nie ma. Ginekolodzy wolą bezproblemowe ciężarne.

Gość gość
Tak niestety jest.Życzę powodzenia i żebyście wytrwali bo to ciężka droga .

Gość gość
Polecam dr Cnota z Katowic, dr Piotr Dobrosz z Sosnowca przyjmuje w przychodni Safmed na ulicy Grota Roweckiego

Gość gość
Ja leczę się u dr Andrzeja wikarka w Sosnowcu. I po trzech miesiącach juz były widoczne efekty ale niestety poronilam. Ale to jest jedyny lekarz który potrafi podnieść na duchu i dać ta odrobinę nadzieji. Wcześniej chodziłam do dr zawadzkiej, niby sympatyczna ale twierdziła ze nie mam żadnych problemów i powinnam zajść normalnie w ciążę w końcu po dwóch latach namawiala mnie wielokrotnie na inseminacje oczywiście u niej w prywatnej klinice. Nie zgodziłam się ciesze się że teraz trafiłam do dr wikarka

Gość gość
Serafin Clinic podpisuje sie rękami i nogami

Gość gość
Ja bardzo polecam Klinikę Galena. Jeśli chodzi o leczenie niepłodności, to jest to jedna z lepszych klinik na śląsku. Leczę się tam pół roku i jestem bardzo zadowolona z ich podejścia do pacjenta. Gabinety są komfortowe, wiele badań wykonują na miejscu, polecam.

Gość gość
Dr Serafin