Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ar ba

matka gada że jestem gruba a ważę 49kg przy wzroście 1.57m

Polecane posty

Gość gość
To musisz to olać.

Gość ar ba
najwidoczniej innego wyboru nie mam, ale szlak mnie trafia gdy mówi mi że wyglądam jakbym była w ciąży (choc ja sama ani nikt inny tak nie uważa) mówi że jestem puszysta choć ona nosi M/L a ja XS/S ale ja nie potrafie obrażać, a tym bardziej nie obraziłabym mamy

Gość gość
Udało ci się prowo:D

Gość gość
Przy tym wzroście to masz du.e jak stodoła. A pamiętaj ze z wiekiem będziesz dalej się rozszerzać. Musisz się pilnować z dietą

Gość ar ba
to nie jest prowo mama uważa że jestem gruba bo nie mam już w 100% płaskiego brzucha i dlatego że mi tyłek urósł, i co jakiś czas pyta czy przypadkiem w ciąży nie jestem bo wyglądam jakbym była...

Gość gość
Zamiast się skarżyć na matkę i tutaj jęczeć, spójrz w lustro. Przy twoich wymiarach jedna osoba może wyglądać chudo, inna już na zbyt tłustą. Wiem to doskonale bo mam 161 i ważyłam w dorosłym życiu od 43 kg do 52 kg i doskonale wiem który kilogram gdzie się u mnie odkłada.

Gość gość
d**e jak stodoło? przecież nosi S a to mały rozmiar spory tyłek to jak już do 100 dobija, a tak wiele kobiet ma 90cm w biodrach

Gość ar ba
wyglądam szczupło, jak przy takich wymiarach mogłabym byś przy kości? znajomi, przyjaciele też uważają że o wiele lepiej wyglądam choć niektórzy dalej mówią że jestem chuda, tylko mama gada takie bzdury, tak jak gdy wyśmiewa mój wzrost