Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba podobam się facetowi kolezanki

Polecane posty

Gość gość

Odnosze takie wrażenie, mówi ze mnie kojarzy ze mieszkałam kiedyś z taką jego kolezanka,było to 10 lat temu. Poznalam ta kolezanke niedawno i on mi to powiedzial. Dzis jak zaprowadziłam córkę do przedszkola,jego syn chodzi do tego samego to pytał o której wychodzę z domu bo nigdy nie może mnie spotkać. I wczoraj zauważył że zmieniłam fryzurę. Ja oczywiście odzywam się normalnie tylko koleżanko ale jakoś mam przeczucie ze mu się podobam. A może mi się tylko wydaje.

Gość gość
Ma Cię na oku;) Mi podoba się kolega z pracy, ale jest tak rodzinny, że pozostają nam wspólne wyjścia na herbatę czy papierosa. Mam taką sytuację, że jestem wolna. Tyle że żonatych nie czepiam. A w tym przypadku naprawdę jest czego żałować. W innym miejscu i czasie chyba oboje wierzymy, że coś mogłoby być. Rozumiemy się bez słów, często mamy to samo skojarzenie, o tym samym myślimy, mamy podobną wrażliwość, nawet poglądy polityczne :-D

Gość gość
On chyba też nie jest ci obojętny ..uważaj bo to zawsze niewinnie się zaczyna żebyś nie uwikłała się w jakąś niezdrową sytuację!!!

Gość gość
Na ta chwile jest mi obojętny, nie flirtuje z nim, bardziej fakt ze mając męża moge się jeszcze komuś skrycie podobać tu gra rolę. .oczywiście nic z tym faktem nie zrobię o ile to w ogole prawda.

Gość gość
Spotkałam ich dziś na mieście, uśmiechał się zagadywal. Rozmawialismy z koleżanka o naszych partnerach to mówiła ze jej jest małomowny, mało z kim gada.