Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już rok nie mogę znalezc pracy

Polecane posty

Gość gość

Juz rok nie moge znalezc pracy. Jestem po technikum, mam zawod i mature z wysokimi wynikami a nie moge znalezc tej pracy! Jestem wykonczona psychicznie i bezsilna. Jedynie gdzie mnie chcą to w callcenter ale i tak zwalniają po 2 miesiacach za niskie wyniki sprzedaży. Teraz byłam pełna nadziei bo złapałam się do projektu unijnego czekałam aż ruszy 2 miesiące nic nie robiąc i dziś się dowiedziałam, że on rusza dopiero w pazdz ! kazali nam czekać bo miał już ruszać a teraz nagle przez jakąs ustawę rusza w pazdzierniku. Wysyłam cv, jeżdze na te rozmowy i NIC !. Najgorsze jest to, że żeby dotrzeć na rozmowę musze wydać 25 zł na bilety w obie strony (dojeżdzam z sąsiedniej wsi) i tak 4 rozmowy w tygodniu to prawie 100 zł ! mnie na to nie stać ! Co mam robić z życiem? jestem załamana nie chce mi się żyć nic mi się nie udaje, jestem gównem.

Gość gość
A w czym szukasz? W czym jesteś dobra? Może praca za granicą? Teraz na te 2-3 miesiące?

Gość gość
Ze sposobu w jaki piszę jesteś młodą osobą. Niestety życie nie jest proste. A to dopiero początek. Ale uwierz mi - odnajdziesz swoje miejsce na ziemi. Tak długi okres poszukiwania pracy może bardzo zaniżyć poziom własnej wartości. To bardzo może przeszkadzać w procesie rekrutacji. Spróbuj może zainwestować i zwróć się o pomoc do profesjonalnej firmy, w której dowiesz się co żle robisz, co zmienić w Twoim poszukiwaniu. Nie licz na urząd pracy.