Gość gość Napisano Lipiec 6, 2016 Hej wysłałam zaproszenie na Facebook, na drugi dzień chciałam je anulować, ale stałam taka możliwość, nie ma opcji żeby je anulować. Zdziwalarm się bardzo, ponieważ kiedyś podobna sytuacje, i była możliwość "anulowania" takiego zaproszenia. Czy to może oznaczać ze ta osoba zablokowała możliwość usunięcia tego zaproszenia? Czy może coś innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach