Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Same młodo wyglądające tu siedzą

Polecane posty

Gość gość
23:44 Nie brzydkie, moja droga, tylko pewne siebie, dojrzale emocjonalnie, świadome kobiety, ktore nie musza sie dowartosciowywac tym, ze ktoś im powie "oooo wygladasz na 10 lat mlodsza" ( a pomysli cos innego).

Gość gość
23:49 Zakładanie takich tematów dowodzi czegoś skrajnie przeciwnego :)

Gość gość
"Dokładnie - te brzydkie często zakładają takie tematy, żeby się pocieszyć, że niby wszystkie źle wygladają. Nic nie boli bardziej niż szczęście drugiej osoby" A ja mam 23 lata i z chęcią bym zobaczyła czy jesteście moimi rówieśniczkami z wyglądu :D Ale no wiem, ja to pewnie piję, palę, chodzę na solarium i co tam jeszcze.

Gość gość
Śmiem sie nie zgodzic. Ten temat ma na celu ukazanie, ze mozna byc osoba świadoma swojego wieku i wygladu bez proby odmładzania sie poprzez dowartościowanie slowami innych.

Gość gość
23,49 kto sie tu dowartosciowuje?glupia babo to jest forum ,gdzie nikt cie nie zna ,wiec mozna pisac jak jest a jesli jest tak ,ze ktos wyglad 10 lat mlodziej to jest i koniec kropka(twoja frustracja i wylewania zolci tego nie zmieni).Jaka ty zalosa jestes skoro odbierasz kogos ,ze sie ktos dowartosciowuje i musisz teraz po kims jechac i ublizac ,bo ty tak nie masz wiec teraz nikt nie moze tak miec .Idz lepiej spac kobieto ,bo od tej zlosci ci sie zmarszczek wiecej zrobi a zlosc pieknosci szkodzi :)

Gość gość
23:55 Ja bym nie śmiała porownac sie do Ciebie. Mam 34 lata i byloby to smieszne gdybym powiedziala, ze wygladam 11 lat młodziej ;-)

Gość gość
Autorko po co zakladalas ten temat?Dowartosciowac sie? Bron Boze nikt nie moze lepiej wygladac i szukasz tu wsparcia i potwierdzenia swych slow?Spac nie mozesz widze ,bo cie tak boli .

Gość gość
23:58 Jedyna osoba sfrustrowana jestes ty. Polub siebie, pozbądź sie kompleksów, zaakceptuj rzeczy takimi jakimi są to ci sie bedzie lepiej żyło. :-)

Gość gość
Nie wierzę po prostu! Był tu jeden z niewielu fajnych, sympatycznych tematów gdzie sobie jakieś kobietki pisały że młodo wyglądają - no i super. Ale NIE - zaraz musiały się znaleźć jakieś zaniedbane klępy, które musiały sobie aż założyć osobny temat żeby swoje nieszczęście spowodowane tym, że ktoś inny ma fajnie wylać tutaj. I zaraz górnolotne stwierdzenia o godności, o dojrzałości, że nie muszą sobie odejmować... Nie - nie muszą sobie odejmować, bo to żadna radość. Radość to dodać lat czy nieszczęść innym. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby tak się oburzyć radością kogoś drugiego. Jest to przekomiczne w sumie :D

Gość gość
gość dziś Tak samo ja nie porównuje się do 15latek (jak pewna 31latka na innym temacie) :D Dla mnie to normalne, że z wiekiem się wygląda inaczej, procesy biologiczne sa nieuniknione. A w życiu naprawdę są większe problemy. Szczerze jak tak myślę, to nie wiem czy bym nie wolała mieć "starszej" twarzy o parę lat a w zamian za to zdrową i piękną tarczycę.

Gość gość
gość dziś to wracaj sobie na tamten wątek. i czytaj historie, jak 31 latka jest uważana za 17 latkę :)

Gość gość
00:07 No widzisz. Mimo mlodego wieku masz poukładane w glowie, a to wazniejsze niz piekna buzia :-) ( oczywiscie mozna byc pieknym i mądrym). Masz wartosci nadrzędne i to sie chwali. Mysle, ze jestes i bedziesz kobieta, ktora zna swoja wartosc ;-)

Gość gość
00:06 Tylko szkoda, ze w rzeczywistym swiecie nie widac tych 35-40 letnich kobiet wyglądających jak nastki. Ale to jest internet, tu wszystko mozna napisac. Pulchna, niska kobieta ktora uroda nie grzeszy moze w ciagu sekundy stac sie miss Polonia, matka 5 dzieci moze byc bizneswoman z pałacem i jaguarem w garażu i przykladow mozna by mnożyć

Gość gość
00:18 Ależ widać, zależy od środowiska w którym się żyje i obraca.

Gość gość
Pocieszę was wszystkie - wcale nie wyglądają młodo! Wyglądają staro i strasznie, na minimum 90! Ich skóra jest pożółkła, brzydsza niż papier po śledziach. Śmierdzą i mało zarabiają, są grube niskie i tłuste - a zwłaszcza ta co ma 31 a napisała że ma 17 (czy ona w ogóle ma jakąś godność? jak ona śmiała!?). 2/3 z nich jest łysa jak kolano u niemowlęcia. Och, już nam wszystkim lepiej. O jak dobrze.

Gość gość
00,23 zgadzam sie w 100% ale tutaj na kafe jak rodzisz naturalnie to musisz miec koniecznie wiadro,jak karmisz to koniecznie piersi zamieniaja sie w placki ,no to jakim cudem mozesz wygladac mlodziej :)no i wszyscy musza byc biedni :) jak ktos ma inaczej to sie rzucaja az im piana z ust leci :)

Gość gość
00.29 to ty sie poci

Gość gość
Temat kapitalny :) Autorka i stronniczki dosłownie jak z modlitwy w "Dniu Świra" :D Rewelacja :)

Gość gość
Dzien Swira malo powiedziane :) Tu juz 30 latka jest stara baba ,ktora koniecznie musi wygladac staro a nie jak 20 paro latka WTF. 30 lat toz to jest mloda kobieta ,bardzo mloda i to normalne ,ze w tym wieku mozna nie miec zmarszczek co was tak dziwi?Po rekach sie poznaje po szyji haha 30 latke ?Wolne zarty.

Gość gość
Chyba niektóre z was tu przesadzają. jestem po czterdziestce i na tyle wyglądam. mam zmarszczki pod oczami i po dłoniach widzę mój wiek. Ale szyję i dekolt mam takie same jak kiedyś, więc jakoś trudno mi uwierzyć, ze u trzydziestolatek ta szyja już tak fatalnie wygląda. Moja koleżanka ma ok. 40 lat, a wygląda na 10 lat młodszą. Więc takie cos to nie tylko kafeteryjne fantazje.

Gość gość
Mam 32 lata, zmarszczki mimiczne i nic mi nie wisi, obce osoby daja mi maks. 25 lat. Gdy ide z corka 8-letnia ludzie dziwia się, ze mam już tak duże dziecko. Zawsze wygladalam na sporo mlodsza nic jestem, może to mile, ale w większości przypadkow wkurzajace, np. w pracy, gdzie wszyscy maja Cie za smarkule.

Gość gość
A skąd wiecie na ile was oceniają? Pytacie ludzi ile wam dają lat czy jak? Ja nie mam pojęcia na ile wyglądam i prawdę mówiąc do niczego mi ta wiedza nie jest potrzebna.

Gość gość
Śmiem sie nie zgodzic. Ten temat ma na celu ukazanie, ze mozna byc osoba świadoma swojego wieku i wygladu bez proby odmładzania sie poprzez dowartościowanie slowami innych. x Dokładnie

Gość gość
Dzien Swira malo powiedziane usmiech.gif Tu juz 30 latka jest stara baba ,ktora koniecznie musi wygladac staro a nie jak 20 paro latka WTF. 30 lat toz to jest mloda kobieta ,bardzo mloda i to normalne ,ze w tym wieku mozna nie miec zmarszczek co was tak dziwi?Po rekach sie poznaje po szyji haha 30 latke ?Wolne zarty. x A ja tu wyczytałam zupełnie co innego. Otóż kobiety po naturalnych porodach są węższe! Tak, węższe, a te po cc mogą im zazdroscić wąskiej szpary. P.S. Masz problem ze stawianiem pauzy- stawiamy ją po przecinku, nie przed, a i szyi piszemy przez 'i'. Niczym nie możesz zabłysnąć, więc zamiast się pultać, popracuj nad pisownią, bo aż oczy bolą, jak się ciebie czyta.

Gość gość
A, no tak. Kazdy porod to +20% do ciasnosci :P I koniecznie 40stki wygladaja lepiej od 20stek :D Zapomnialam, procz szyi i dloni na ramiona warto patrzec. Czy jak sie uniesie reke do gory sa jedrne i zwarte czy juz obwisac zaczynaja, czy skora jest wiotka. 99% kobiet nie cwiczy tej partii w ogole. A z wiekiem skora traci na gestosci (co nie oznacza, ze 30stka jest stara baba. Po prostu nie ma juz 20 lat) wiec jak nie ma zbytnio miesni, do tego troche tluszczu efekt jest bardzo adekwatny do wieku.

Gość gość
A ja zapomniałam, że 40 letnie, świeże mamusie wyglądają młodziej, niż te 25 letnie, toż to ciąża odmładza, ale tylko po 40 tce :)

Gość gość
gość dziś 00:18 Ależ widać, zależy od środowiska w którym się żyje i obraca. X Ano właśnie - zależy od środowiska. Zamożniejsze kobiety są bardziej zadbane, lepiej dobierają garderobę i fryzurę. Czyli potwierdzasz tylko argumenty, że to nie jakieś cudowne geny (bo te od środowiska nie zależą) ale właśnie cały anturaż - czyli szczupła sylwetka, włosy i ciuchy.

Gość gość
Dr Piotra Krawczuka pomógł mi i dzięki operacji dziś mogę się normalnie poruszać.

Gość gość
Uważam że większość ludzi wygląda na tyle ile ma, ewentualnie +/- 2 lata... Ja uważam się za kobietę zadbaną, dobrze wyglądająca,ale na swój wiek. Mam koleżankę w moim wieku (36 lat), która jest przekonana, że wygląda 27-28, jest już trochę z tym męcząca - cały czas opowiada, jakieś przypadki jak ją odmładzali i czeka na potwierdzenie...ręce opadają, wygląda wg mnie na dokładnie tyle ile ma

Gość gość
Punkt widzenie zalezy od punktu siedzenia. Ja mam 25 lat, rocznA corke a wygladam na 17/18 . I wcale mnie to nie cieszy, spotykam z sie z przykrymi uwagami typu dzieci maja dzieci. Jesli chce kupic wino, to pytaja o dowod zawsze. Zmienilam styl ubierania na powazniejdzy, mocniej sie maluje zeby dodac sobie lat. Uwierzcie mi, to nic przyjemnego kiedy ludzie na ulicy odbieraja Cie jak nastolake z bachorem, kiedy jestem mezatka, dziecko planowane wystarane jestemy normalna rodzina a ludzie traktuja mnie z gory tylko dlatego ze mlodo wygladam.