Gość gość dwa Napisano Lipiec 7, 2016 Witam serdecznie wszytskich ktorzy walczyli z dieta gacy i tych nowych ktorzy zaczynaja .My z mezem bylismy na tej diecie dwa lata temu i w ciagu 3 miesiecy schudlismy po 17 kg . Wypadly nam wyjazdy i dieta sie rozmyla . Przez ten czas niestety za bardzo sie rozpuscilismy i wszystko wrocilo . Probowalismy roznych sposobow zeby sie jakos w ryzach utrzymac ,ale niestety brak nam samodyscyliny . Bylismy na legalu i wszystkie rozpiski prowadzilam ,myslelismy ze sobie poradzimy bez nadzoru i wszystko wurzucilam . A teraz mamy problem zeby kontynuowac bo chcemy jak wiele z was na gape .Kazdy wie jakie to sa koszty .Znlazlam na forum rozpiske i ja wydrukowlam tyle ze to jest dla kobiet a z tego co pamietam byly roznice a nie chcemy od poczatku popelniac bledow .Mam prosbe czy ktos z was moglby nam pomoc i podac rozpiske dla mezczyzn bylabym bardzo wdzieczna .Bede zagladac na forum i rowniez postaram sie dzielic swoimi doswiadczeniami z tej diety .Pozdrawiam wszystkich i zycze wytrwalosci wiem ze warto sie poswiecic dla lepszego samopoczucia i wygladu a przede wszystkim DLA ZDROWKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach