Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie tyle osób tutaj "pracuje", że maja czas na kafeterie w pracy?

Polecane posty

Gość gość
17;09 Ja proponuje tępa dzido, psychiatrę, psychologa i prace dla umysłowo chorych, przyjmą cie bo twoje schorzenie jest w stopniu lekkim.

Gość gość
Och nie posikaj sie. Zarzyj leki, moze ci sie lepiej zrobi, bo od wyzywania mnie raczej ci gorzej.

Gość gość
Ha ha i to we mnie jest agresja.

Gość gość
Ty smarkulo idź dalej sie wyśmiewać z innych, ze ktos tyra bo tylko to masz do roboty nic więcej ,albo poruchaj sie 500 dostaniesz a ja sie juz zegnam i nie pisze z głupimi ludźmi, jak ty!Pokrzywiona ,patologio.Poszukaj sobie tematu na kafe, jak nie być jebniętą.

Gość gość
Zauważyłam że szambo dopiero się zaczęło tu wylewać pod tym topikiem, jak biurwy przyszły z pracy :D Równo 16:30-17:00 zaczęło się obrażanie. Takie poziom reprezentujecie i jeszcze macie czelność śmiać się z matek na urlopach macierzyńskich? LOOOL:D

Gość gość
Szmbo to zaczela wylewac ta na zwolnieniu.

Gość gość
Uwielbiam takie tematy, zawsze zlatuje się stado harpii i jest się z czego pośmiać :P

Gość gość
jakie szambo ta na zwolnieniu? chyba pisala cos ze wywyzszaja sie nad nia te "nie na zowlnieniu" nikogo nie obrażala z tego co pamietam...moze cos przeoczylam

Gość gość
Ano nie pracują ciężko, to potem się śmieją z tych co pracują ciężko a one sobie paluszkami klikają i w każdym temacie, jedno co potrafią to he he he.

Gość gość
Widze ze te co niby tak ciezko pracuja tez maja sile klikac w kazdym temacie. A niby takie zmeczone praca.