Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie tyle osób tutaj "pracuje", że maja czas na kafeterie w pracy?

Polecane posty

Gość gość
Zaraz posypia się słowa: "jestem teraz na urlopie" yhy... tak tak. x Nie wiem czy zauważyłaś, ale generalnie teraz jest okres urlopowy ;) To nie listopad, żeby z góry zakładać, że jak 30 osób powie, że jest na urlopie to na pewno kłamią :)

Gość gość
Wy chyba jesteście ograniczone w tych korporacjach. Ja mam firmę spedycyjne transportowa. Wczoraj "zaladowalam" swoje 4 ciężarówki i przez 5 dni będą w trasie. Więc się nudzę.

Gość gośćkkkl
Atak kur trwa w najlepsze. Och jakie wy poszkodowane przez te biurwy na beznadziejnych stanowiskach ojojojoj siedzą na kafeteriach i jadą po was cudownych mateńkach, a wy takie oddane mamuśki kiedy niby macie czas na siedzenie na kafe? Nie powinnyście teraz robić wycinanek i wylepianek z dziećmi albo studiować nowych przepisów na razową tartę z łososiem i ziołami? Wszystkie takie wielkie matki Polki, które edukują dzieci już od noworodka, które ciągle stymulują rozwój dzieci i bawią się z nimi, matki które perfekcyjnie prowadzą te swoje rezydencje, a 24h na kafe i napier/dalają na te które pracują :o no bardzo ciekawe jak wy czas znajdujecie. Patrzcie zatem na siebie głupolki :D

Gość gość na etacie
No dobra. My mamy gównianą pracę w której można poklepać na kafe. A wy mamuśki na medal. Kiedy znajdujecie czas na kafe skoro tak dbacie o rozwój dziecka, stymulujecie, dbacie i zdrowe posiłki dla niego i mężulka, chodzicie na fitness i do kosmetyczki, czytacie książki, przeglądacie prasę i wiecie co gdzie słychac na świecie? No kiedy macie czas na kafe pomiędzy tym wszystkim? Ja mam czasami taki zap*****l że się nie mam czasu w tyłek podrapać a czasami totalny luz. I tez pracuję w kropo z kapitałem zagranicznym. No i co w związku z tym. To, że bezpieka cały czas ma podgląd na jakie strony wchodzę to jedno. Ale każdy ma net w komórce ;-)

Gość gość
Ja nie mam czasem kiedy pójść Siku do toalety w pracy, więc też mnie to dziwi, no ale różne są prace...gorzej jak ktoś z tej pracy pisze że jest menedżerem w korporacji

Gość gość
gość dziś No widzisz, zamiast się nudzić, mogłabyś rozejrzeć się, jak korzystnie wziąc w leasing kolejne 4 ciężarówki i jak znaleźć kolejnych zleceniodawców...Właśnie o tym pisałam..dobry przedsiębiorca nigdy się nie nudzi, ale stara się maksymalizować swoje zyski.

Gość gość
Kłamcy ,kłamiecie żyjecie z mopsów i świadczeń rożnych, rent ale nikt sie do tego nie przyzna, ja pracuje w Poznaniu ale jestem w trakcie szukania innej pracy ,bo sam dojazd męczący a praca w hurtowni z pieniądzmi, klientami.Taa wszystkie maja firmy taaa?.

Gość gość
Pracujesz i masz czas na kafe?

Gość gość
16:15 bo tylko kafeterianki pieprza ciągle o studiach, doksztalcaniu i rozwijaniu. A prawda nest taka ze ladujecie na lepszym lub gorszym etacie i z***********e na kogoś. A kasa jest często w mało wyszukanych, rozwijajacych itp miejscach.

Gość gość
PS Jak ktos nie wierzy ze pracuje w poznaniu i ze tam poszukują do pracy ,to mogę podać nazwę firmy a zmieniają się ludzie u mnie bo praca ciężka ,dźwiga sie i tony towaru przewala i dlatego u mnie ludzie odchodzą.A wy macie firmy wszyscy raptem, p*********e głupoty, może 1% z was.

Gość gość
PS Jak ktos nie wierzy ze pracuje w poznaniu i ze tam poszukują do pracy ,to mogę podać nazwę firmy a zmieniają się ludzie u mnie bo praca ciężka ,dźwiga sie i tony towaru przewala i dlatego u mnie ludzie odchodzą.A wy macie firmy wszyscy raptem, p*********e głupoty, może 1% z was. x Kilka osób napisało, że pracuje na etacie a ty że wszyscy. Kilka to nie wszyscy. I co z tego, ze pracujesz z Poznaniu .Ja pracuje w warszawie i co w zwiazku z tym? Pracuję przy kompie, mja praca jest mierzalna i co kwartał jestem rozliczana z tego co robię i jakoś nigdy nie miałam zamknięcia kwartału poniżej 100% pomimo, że mam czas na kafe, obiad czy zakupy w necie. Dźwigaj dalej - ja wolę poklikać w kompie.

Gość gość
16;17 Tak ,bo jestem w tej chwili na l-4 z powodu upadłego zdrowia, bo miałam operacje, nie wiem czy dostane zdolność do pracy.

Gość gość
16;17 Tak ,bo jestem w tej chwili na l-4 z powodu upadłego zdrowia, bo miałam operacje, nie wiem czy dostane zdolność do pracy.Juz nie dzwigam i nie przewalam i tez sobie teraz siedze i klikam a co?

Gość gość
Jestem ma macierzyńskim wzgardzona paniami w pracy:D

Gość gość
16;28 Tez kłamiesz i patrzysz ciśnienie innym podnieś, bo byś jak miał tyrać, to wolisz do mopsu zapiepszac ,ale masz dumę do chwalenia się.

Gość gość
16;32 to siedz i rob bachory, masz roboty w łóżku, mam cie w d. Kogo to obchodzi?

Gość gość
Dźwigaj dalej - ja wolę poklikać w kompie. x cóż..może jesteś na tyle ogarnięta, żeby "poklikać przy kompie", ale niestety na tyle niedowartościowana, żeby pisać takie komentarze.

Gość gość
No jakbym miala tyrac to moze i bym do mopsu poszla, ale ze nie musze tyrac to i do mopsu nie chodze;-)

Gość gość
Ja pracuję z klientami, nie powiem w jakiej branży. Roboty dziennie mam na max 3 godz plus ewentualne spotkania. Koleżanka to samp robi 8 godzin, nie wiem jak to możliwe. W międzyczasie mogę robić co chcę, tylko odpisywać na maile i odbierać tel, no i reagować w razie próśb od klientów. Tak, ta praca mnie rozwija i bardzo ją lubię :) czasem są dni kiedy jestem zawalona, zwłaszcza pod koniec miesiąca, a tak to baja :) ps. Mam 23 lata, pewnie jakbym miała 30 to bym ubolewala jaka się czuję nieambitna.

Gość gość
Chcę właśnie taką nieodpowiedzialną pracę, w której jest mnóstwo czasu na kafe! Nie widzę w takiej nic złego, wręcz przeciwnie.

Gość gość
16;28 Pracujesz przy własnym laptopie, siedzisz pipa w domu na kafeterii ,matka pod ryj obiad postawi ,zakupy zrobi a ty klepiesz bzdety na kafe, jak ty się napracujesz ,lecz się u psychiatry na lenistwo, bo śmierdzi.

Gość gość
16;28 Pracujesz przy własnym laptopie, siedzisz pipa w domu na kafeterii ,matka pod ryj obiad postawi ,zakupy zrobi a ty klepiesz bzdety na kafe, jak ty się napracujesz ,lecz się u psychiatry na lenistwo, bo śmierdzi.

Gość gość
Matka od 15 lat mi obiadow pod nos nie podstawia;-)

Gość gość
16;39 Zal mi ciebie ,ze tylko kafe się dowartościowujesz, bo praca uszlachetnia ,zresztą widać po twoich komentarzach ze masz zero inteligencji a sporo agresji w sobie.

Gość gość
16;53 Pewnie chodzisz do restauracji na obiady bo cie stać, taa w*********j nudna i leniwa smarkulo, chodzisz na obiady do restauracji jak cos uzbierasz pod sklepem. Pewnie żule ci grosze dokładają, bo ty takie samo społeczeństwo.

Gość gość
Pewnie tak naprawdę nie ma palców i wcale nie pisze na kafeterii.

Gość gość
Nie, przewaznoe gotuje w domu. Czasem maz czasem ja. Smarkulo;-) Sama mnie wyzywasz, wysmiewasz, wmawiasz bajkopisarstwo i piszesz ze to ja mam w sobie agresje, bo ci nqpisalam ze wole polkikac niz ciezary dzwigac.... Proponuje cos na uspokojenie.

Gość gość
16;53 Patologia jesteś, masz 20zl na 2 dni życia, czy ci dać?

Gość gość
Proponuje cos na glowe. Zegnam.

Gość gość
17;02 Głupia p**do, sama zaczęłaś ta wojnę, to co chcesz idź seks uprawiać ,jak nie masz co pisać, spadaj! maż 2 zl znalaz na ulicy, wiec już na mydło fa masz!