Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazirodztwo !?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie mogę poszukać fajnym tematów o takiej miłości ? Kocham brata uczuciem nie tylko siostrzanym , widzę w nim ideał mężczyzny pod względem fizycznym i widzę w nim partnera na całe życie. On o tym wie, wyznałam mu wszystko.Mimo tego jest temu niechętny i niezdecydowany.Jestem ładną dziewczyną, nic mi nie brak.Jedyny problem w tym , że jestem jego siostrą. Sama byłam z tym u psychologa.Powiedział tylko to , co wiedziałam już wcześniej. Nie chcę z tym walczyć.Chcę tego uczucia i brata , również fizycznie.Nawet podstępem czy szantażem. Mam 22 lata , brat 25 , nie jesteśmy więc dziećmi. Namawiam go , by wyjechać za granicę i tam żyć jako małżeństwo. Między nami nic nie było fizycznie do tej pory tylko dlatego , że on nie chciał.Ja jestem gotowa i chcę tego.

Gość Adusia236
Rozumiem. Każdy ma prawo do miłości, ale czasem się tak zdarza że nawet ludzie obcy, nie mogą być razem.. Oboje pomyślcie aby zaakceptować to, że jesteście rodziną i nie możecie być razem. Bo pomyśl. Za kilka lat chcielibyście wziąć ślub, i co wtedy? To nie chrześcijańskie według naszej religii. Życze powodzonka:)

Gość gość
Ślub nie jest warunkiem szczęśliwego życia , bez przesady. Pewnie to rzadkie przypadki , ale takie związki zapewne istnieją , głęboko zakonspirowane przed inni. Ich wybór , jeśli ten jej brat się zgodzi.

Gość gość
Autorko , ty tak na serio ?

Gość BOOCHAJ_30
lepiej poszukaj sobie innego bolca np. mnie.

Gość gość
to chore i obrzydliwe i to nie chodzi wcale o kościół i o to jakie ma zdanie na ten temat bo mi to wisi,ale o fakt,że takie rzeczy nie mają prawa się zdarzać bo jest to sprzeczne z prawem natury i z prawem samego siebie, jak można pożądać swoją siostę,brata,matkę,ojca,dziecko?? za to powinny być kary bezwzględnego pozbawienia wolności tak jak za pedofilie

Gość gość
Z tego co pisze oboje są pełnoletni.

Gość gość
Z mojego bloku w tamtym roku takie rodzeństwo, ponad 20 lat oboje wyjechało do Anglii. Starzy mówią , że żyli ze sobą. Podobno przez ściany było słychać , jak się pieprzą.