Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dość

Polecane posty

Gość gość

też mam już dość tej pracy, pracuje na świetnym sklepie mam świetną ekipę, lubimy się mniej lub bardziej ale jest ok. Ale to wszystko co przychodzi z "góry" to co wymagają przestaje być już nawet śmieszne. To już nawet nie można nazwać wymaganiami....Kiedyś był chyba w telewizji publicznej taki program gdzie szef firmy był charakteryzowany tak żeby nikt go nie poznał i wcielał się w szeregowego pracownika. Szkoda że nikt z naszych nie wziął udziału w tym projekcie. Ja pracuje długo i pękam powoli, po innych widzę to samo, po tych kumpelach z którymi już trochę pracujemy, grono młodych zmienia się jak rękawiczki- inne pokolenie, dziewczyny się szanują...Często całokształt zawirowań na sklepie spada na tzw"starych" pracowników, bo my już jesteśmy tyle lat...może już niedługo i można z nami wszystko. Tak wiele robimy, a czego bym chciała w zamian- normalnej pracy, nie grafiku dopasowanego do ramówki czego konsekwencją są durne zmiany, ilości ludzi dopasowanych do pracy, a nie praca za dwoje i głupiej wody na kasie bo przy tej ilości wypowiadanych słów do klienta gardło odmawia posłuszeństwa, po prostu ludzkiego traktowania

Gość gość
Chcieliście kapitaluzmu a kapitalizm to wyzysk i cofanie sie do epoki nieeolnictwa.Historie chyba nie czylali ci co uwazali,ze socjalizm to samo zło albo mowili celowo bo zawiść brała,że w kraju gdzie był socjalizm ludzie mieli wyksztalcenie i prace.Nie mylmy pojecia postępu technilogii i rozwoju bo to ciagle sie rozwija i nie nalezy tego łączyć .W socjalizmie ludzie dostawali prace i mieszkania a dzisiaj nawet namiotu wam nie dadzą.Musicie sobie kupic albo załatwić.Nauka poszła w las z tego co widzę.