Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XMLFGSD

czy to może oznaczać początek ciąży?

Polecane posty

staramy się z mężem o drugie dziecko (owszem możecie się śmiać i hejtować z tego co za chwilę napisać, ale mam nadzieję, że znajdzie się jakaś dobra dusza która chociaz trochę pomoże) jakiś czas temu odstawiłam tabletki bo uznaliśmy, że w końcu nadszedł czas na rodzeństwo dla naszego dziecka. jestem w 100% pewna, że kochaliśmy się w dni płodne jak i przed Nimi. od kilku dni czuję dośc silne skórcze i bóle podbrzusza jakbym dosłownie za 5 minut miała dostać okres. Swoje ciało znam dość dobrze i tak miałam tylko i wyłącznie w dzień w którym ten okres przychodził. od czasu po ciąży nie miałam problemów z bólem piersi przed okresem, a tak samo od kilku dni bolą one przeokropnie. Do tego dochodzi dość duża ilość białego śluzu (którego nie było od czasu po ciąży zanim organizm się nie "ogarnął) W pierwszej ciąży jeszcze przed okresem widziałam, że to jest to i jeszcze przed okresem zrobiłam test, który był pozytywny, a poza tym dorobiłam się od razu zapalenia pęcherza. A teraz mogłabym zwalić na odstawienie tabletek, ale to już któryś miesiąc bez tabletek i nie wiem czy pojawiłoby się to tak późno, czy może jednak coś się tam zagnieżdża jednak? Jak myślicie?

Gość Adusia236
Moim zdaniem, tak. Ponieważ jeśli wcześniej nie miałaś takich objawów, a wszystko wskazuje na to że jesteś to możliwe że tak jest, chodź nie do końca, bo są różne przypadki. Życze Ci z całego serduszka żeby się udało!:)

Gość gość
Różnie bywa. Ja miałam jeden cykl kiedy jak nigdy pojawił się ból piersi po owulacji więc myślałam że to ciąża a tu nic z tego okres pojawił się i tyle. Ale gdy w kolejnym cyklu zaszłam w ciążę to wszystko wskazywało na okres -jak w normalnym cyklu. Więc sama widzisz. Zrobisz test to się dowiesz. :0

właśnie czekam, do 20/21 bo tam ma mniej wiecej okres się pojawić. Wiadomo, że kobiety czasaim ro czują, z jednej strony intuicja mówi, że to może był własnie to, ale z drugiej strony jest rozum. Tylko jak to odbierać, człowiek nie chce myśleć czekac co będzie, wiadomo bardzo chce, ale z drugiej strony jak ma nie myślec i czekać kiedy nagle w trakcie starania dookoła jets pełno kobiet w ciąży. Podświadomość swoje robi.

i czy ktoś mi powie kiedy (dla świętego spokoju) najwcześniej mogę wykonać betę?

Gość gość
skUrcze kolejny kafeteryjny dyżurny ortograf