Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki nocnik wybrać dla 14 miesięcznej córki ?

Polecane posty

Gość gość

Córka jeszcze nie chodzi. Zamawiam nocnik, ale nie wiem jaki, nie wiem czy znowu mój wybór nie będzie trafiony i nie będzie jakiegoś defektu. To nasze pierwsze dziecko, więc nie wiemy na co zwracać uwagę przy zakupie nocnika. Proszę o rady.

Gość gość
Plastikowy. Boze czy wy juz takie ulomne, ze nawet nocnika same nie potraficie wybrac. A doradzic Ci jaki kolor majtek masz dzis ubrac?

Gość gość
Gość wyżej- poczekaj, zaraz będzie reklama: ja nocnik zamawiałam na... ;-)

Gość Mama małej Kasi
Jaki wybierzesz, będzie dobry.Nie za wcześnie na ten gadżet?!

Gość gość
To i tak za wcześnie, ale skoro musisz.. Najlepiej zwykły najzwyklejszy bez obrazków , nie żaden tron itd.

Gość gość
11:44 Wolę poszukać opinii niż wydawać pieniądze w błoto i zamawiać 20 najróżniejszych nocników. Z tego co wyczytałam nocniki są różne, kolorowe, z obrazkami, z lampkami, grające itp. Podobno zwraca się też uwagę na kształt w zależności od płci dziecka. Nie mam zamiaru przechodzić przez masę podróbek i bezużytecznych, słabych, czy kanciastych, niewygodnych dla dziecka nocników. Dlatego pytam tu. Jakie polecacie?

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=nocnik+krzesełko&oq=nicnik+kr&aqs=chrome.1.69i57j0l3.3521j0j4&client=ms-android-sonymobile&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=cJWv0izmoqRQBM%3A Nocnik krzesełko my taki mieliśmy i się sprawdził

Gość gość
Twoja muszla też gra, jak na niej siedzisz? Nocnik powinien być bez żadnych udziwnien

Gość gość
Nie, bo ja nie uczę się już korzystać z toalety. Poza tym, ciekawi mnie jak jest tam zamontowana ta pozytywka. Czy jest gdzieś ukryta i po prostu będę mogła jej nie włączać czy ona ur******* się automatycznie.

Gość gość
Skoro uczysz dziecko załatwiać potrzeby fizjologiczne na nocnik, to ucz je mądrze, a nie że jak się wysika, to mu będzie melodyjka grała