Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adusia236

On i Ja?

Polecane posty

Gość Adusia236

Witam. Ostatnio w moim życiu zdarzyły się przełomowe rzeczy. Zacznę od tego że po wielu miesiącach w końcu weszłam na kafeterie. Mam na imię A. i mam 16 lat (w tym roku ukończyłam gimnazjum). W marcu zerwał ze mną chłopak, załamałam się i nie wiązałam się z nikim aż do czerwca. 25 maja zaczęła się moja znajomość z Panem K. (18 lat) jest świetnym, uśmiechniętym,mądrym i przystojnym chłopakiem. Początkowo zaczęłam z nim pisać, codziennie rano pisał do mnie 'Miłego dnia' i od tego zaczynała się nasza konwersacja. Piszemy całymi dniami, od tamtej pory widzieliśmy się tylko 4 razy, pomine fakt spotkań których mnie wystawił (około 3) Teraz jest u rodziców w Niemczech. Codziennie mi pisze że tak strasznie mnie uwielbia, że cholernie mu zależy, że jestem tą jedyną, że tęskni, traktuje jak dziewczyne itp. Myślicie że to coś co On czuje jest prawdziwe? I że od 25 maja do teraz faktycznie coś się wydarzyło?

Gość gość
W Niemczech podszczypuje i posuwa grube Helgi po 40 - stce.

Gość gość
Nie wiem.. nigdy nie mozna byc nikogo ani niczego pewnym. Czemu Cię wystawił?? Tak się nie robi. Związek na odległość to porażka zazwyczaj. Jesteś młodziutka. Masz na wszystko czas.

Gość Adusia236
Zapomniałam jeszcze dodać że pojechał tam w celach zarobkowych, bo przecież ma jeszcze rok szkoły, i w sierpniu wraca:)