Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna ma utrzymywać kobietę.

Polecane posty

_iftar_ dziś I o to chodzi, to daje niezależność

Gość gość
SOLON ty masz pokrętną logikę! I dla mnie jesteś właśnie jednym z tych plastusi, od których światłe kobiety trzymają się z daleka. Związek to jedność. Kobieta i mężczyzna stają się jakby 1 osobą. Niezależność w związku to tak jakby prawa połowa twojego ciała była niezależna od lewej połowy. Prawa idzie w prawo, lewa w lewo, następuje rozdarcie, związek umiera. Nie wstyd ci, że są mężczyźni, którzy widzą powód by rozpieszczać swoje kobiety, by nosić je na rękach, zapewniać im to czego pragną? A ty nie widzisz nawet powodu, by kobietę utrzymywać, czyli zapewnić jej podstawy... Bieda mentalna u faceta to wg mnie najgorsza wada.

gość dziś Mówimy o utrzymywaniu kobiety, a nie o relacjach partnerskich..:-) Gdzie powiedziałem, że nie lubię sprawiać przyjemności partnerce...? Po prostu uważam, że praca uszlachetnia osobowość, kobieta która siedzi w domu jak kura , cofa się...i po pewnym czasie narasta w niej frustracja.... Nie wymagam aby wokół mnie skakała partnerka, wręcz przeciwnie to ja staram się odciążać ją z obowiązków. A fakt, że zarabiamy na dom RAZEM nie jest niczym złym. I tak powinno być moim zdaniem.

Gość gość
16;09 Nad nikim nie skakałam i nie zamierzam skakać ,każdy ręce do pracy ma, bozia dala a lenia to trzeba kopnąć w dupę.Jestem niezależna i na pasożycie mi niezalezy a co?

Gość gość
gość dziś Gdybys byla niezalezna to bylabys po stronie mezczyzn.

Gość gość
Taa, po stronie mężczyzn ale wartościowych, bo leni facetów mam w d***e. Bo juz jednego miałam co nie dość ze nigdzie nie pracował ,to jeszcze by doił mnie z kasy ,wiec mam wyj****e, to jest walasnie niezależność finansowa i wole sama na siebie pracować, niż pajaca utrzymywać ,bo ma związane jaja do pracy.