Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z mojej strony do męża juz sie wypaliło....

Polecane posty

Gość gość

Jakby nie te kilka sytuacji to jeszcze jeszcze...wystarczyłoby pare reakcji z jego strony i wiedziałabym ze jestem wazna. Ze kocha i umie to pokazac ale tyle razy mnie zawiódł ze przestalam tak kochac:(

Gość gość
Głównie sytuacja gdy ktos z jego rodziny w jego obecności mnie obrazał. Brat ojciec...kazdy. Raze zareagował gdy brat przezwal mnie przezwiskiem po raz 50dziesiaty. Zawsze dane slowo mi bylo mniej ważne od prośby kogoś z jego rodziny. Umowę ze mną niewazna gdy ktos o cos prosił. Nie ważne w sobotę cos planowaliśmy. Nie ważne ze córkę juz zawiozlam do mamy. Dopiero sie przeprowadziliśmy huk roboty ale co tam ze w sobotę mieliśmy cos zaplanowane braciszek zadzwonił juz koniec planów bo tamten musi cos zrobić. Co z tego ze my tez musimy. Poprostu czuje niechęć do własnego męża. Nie mam ochoty go przytulać calowa seks itp

Gość gość
Ostatnio braciszek przyszed do mojego domu i mnie obrażal. Czy to ja musze tłumaczyć mężowi ze powinien zareagować?? On sam nie rozumie?ze jak ktos przekleństwem chamstwem wymysla zonie to powinno się zareagować??. A za tydzień juz go prosi o pomoc a co moj mąż?? Pyta sie mnie czy on moze iść do niego pomagać. Ja p*****le sam powinien miec do mnie troche szacunku i tamtemu sie w twarz zaśmiać.