Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćfdtrrtrrtrtrttrrtrtrtrt

bycie z meżczyzną dla pieniędzy

Polecane posty

Gość gośćfdtrrtrrtrtrttrrtrtrtrt

Szanowni Panowie czy Wam nie przeszkadza/nie przeszkadzało by gdyby kobieta bardzo sie Wam podobająca była z wami tylko dla pieniędzy?

Gość gość
musiałaby by być mega laską,takie zwykłe podobanie się bycie śliczną dziewczyną i b by nie wystarczyło,musielibyśmy sobie szczerze powiedzieć,że nic nas łączy i kręci mnie jej wygląd a ją kasa,jeżeli by mnie nie zrujnowała to taki układ by mnie nawet kręcił

Gość gość
to musiałaby być naprawdę torpeda z wyglądu a nie zwykła dziewczyna nawet śliczna

Gość gość
Nie znam kobiety, ktora nie chciałaby być ze mną dla pieniędzy, ze strachu przed samotnością, bo pasowałem do jej wymarzonego obrazka domku, białej sukni i małego gówniaka. Żadna nie kochała mnie, tylko pomysł, by się ze mną ożenić i bym zapierdalał na jej marzenia i ambicje. Jednakże jestem na tyle niedojrzały, że postanowiłem uniknąć tego szczęścia. Nie ożeniłem się. Zamiast mieszkać z jedną z tych cudownych pań, które poznałem na swojej drodze, to ja męczę się samemu na trzech pokojach, imprezując z kolegami, którym żony okresowo dają możliwość opuszczenia domu. Bujam się furą gdzie chcę nie tłumacząc dlaczego tyle pieniędzy wydaję na paliwo, siłownię, strzelnicę, wódkę. Stać mnie na niezależność. Mogę w pracy powiedzieć szefowi żeby się pierdolił, bo nie mam kredytu i nie muszę przejmować, ze jak mnie wyleją z pracy, to żona nie da mi żyć. Żyję sobie jak Piotruś Pan podrywając mężatki, małolatki i desperatki w moim wieku. Wiem, że każda kobieta chce od faceta kasę, nie mam z tym problemu. Mogę postawić obiad i wódkę u mnie na chacie w zamian za dobry sex. Myślę, że to uczciwy układ. Jak szuka męża, to niech idzie do jakiegoś frajera. Ja nie dam się wrobić. Serdecznie pozdrawiam.