Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MegaFrajerka

07.07 niech to szlag!

Polecane posty

Gość MegaFrajerka

Wpadło trochę kasy z najmu stron www. Komputer kupiłam za swoje pieniądze, internet płacę za swoje, serweruję strony za swoje pieniądze, domeny płacę za swoje pieniądze, państwo w najmniejszym nawet stopniu nie przyczynia się do tego że ja generuję swój dochód ale łapkę po swoje kilka stówek raz na jakiś czas wyciąga. Sorki musiałam się wyżalić bo właśnie zrobiłam przelew do US i to dość spory////

Gość gość
ale dzięki policji i wojsku możesz spać spokojnie , dzięki Ludziom z oczyszczania miasta nie gryzą Cię szczury.... itd....

Gość gość
16:26 Ale co ty! Nawet na tym polu czuję się niezależna. Sama u siebie na środku szczerego pola wszystko sama sobie-nikogo nie potrzebuję-za swoje państwo nic...no po prostu nic! Tylko te grabie wyciągają po moje Jak idę na ich Nfz do lekarza to mi mówią: limity się wyczerpały-przykro nam. Państwo nie daje mi nic a to co mi daje wisi mi i powiewa. No taka jest prawda.

Gość MegaFrajerka
nawet za orgazm czy za minetę muszę płacić. żaden za darmo facet nie chce mi tego zrobić

Gość gość
Weź się nie podszywaj bo ja nigdy więcej jak jednego posta nie pisze pod swoim nikiem. Za minete na szczęście nie muszę itd. Ale te podatki to jakaś paranoja