Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu kobiety których mąż przed Wami miał sporo związków?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam męża który nigdy w związku nie zagrzał dłużej niż 2 lata, a jak go poznałam miał 27 lat. Miał kilka związków chyba z 4-5 i szereg zapewne przygodnych znajomości. Za dobrze go znam i coś tam między wierszami wyszło. Czy któraś z Was ma takiego męza i czasem się zastanawia ile z nią on miejsca "zagrzeje" mimo rzekomej miłości? Osoby komentujące w stylu: "Nie wiem bo ja mam takiego którego byłam pierwszą dziewczyną iwiem że tylko ze mną spał" to proszę o niekomentowanie bo zrobi się temat nie-na-temat

Gość gość
Dodam że póki co jesteśmy razem 4 lata, to jego rekord z jedną kobietą. Tymczasem brata ma takiego, który jak w liceum dziewczynę poznał tak już 10 lat z nią jest i nadal zakochany w niej jakby ją znał od wczoraj.

Gość gość
Mój mąż miał dwa związki a przed mną 7 różnych partnere k do sensu. Ogólnie jest bardzo wierny .chyba się już wyszalal

Gość gość
Do sexu :-P

Gość gość
Jak znajdzie atrakcyjniejszą od ciebie to zrobi to co zazwyczaj robił. Czyli kopnie cię w doope. Przygotuj się na to.

Gość gość
Mój miał kilka związków zanim mnie poznał, jeden poważny ale gdy się poznaliśmy zostawił tamtą dziewczynę ku rozpaczy swojej mamy. Obecnie jesteśmy razem 8 lat, po slubie 4, spodziewamy się dziecka a teściowa nadal płacze za "tamta idealną synowa". Ostatnio gdy zapytałam o coś z czasów studiów powiedział, że tamtego życia już nawet nie pamięta, że ze mną zaczął wszystko od nowa. I tego się trzymam, nie mam powodów żeby nie ufać. A niepewności mogą działać w dwie strony - ja zanim go poznałam też nie byłam zawsze singlem i jakieś związki miałam na koncie.

Gość gość
Zarowno maz jak i ja mielismy sporo zawiazkow. Czy boje sie ze mnie zostawi? Nie.

Gość gość
19:24 już nie bądź takim cwaniakiem i zejdź z autorki, trollu. to że ktoś wcześniej może trafiał na nieciekawe osoby albo sobie szumial, nie oznacza ze nie potrafi byc wierny autorko moj tez mial kilka zwiazkow ja tez mialam a jestesmy razm juz 7 lat

Gość gość
Jak facet moze nie miec więcej związków skoro są chętne do rozkładania nóg:).Dają to bierze,mają się z niego śmiać że jest impotentem? a swoją drogą to jest to obrzydliwe,dawać każdemu