Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub byłej synowej

Polecane posty

Gość gość

Mój syn pierwszy raz ożenił się jak miał 19 lat. Kilka miesięcy po ślubie urodziła się nasza wnunia. Wszystko układało się świetnie, synowa przesympatyczna dziewczyna , syn pracował na swoje dziewczyny. Do czasu kiedy stwierdził że zakochał się w dziewczynie z sąsiedztwa. Koniec końców zdecydował się na rozwód i ponowny ślub. Powiedziałam, że będzie tego żałował ale to jego życie. Nie musiałam dlugo czekać. Wiem, że syn jest bardzo rozczarowany nowym związkiem i chętnie wróciłby do swojej byłej żony. Ale tu pojawia się problem . Moja ex synowa poznała fajnego faceta i ma zamiar ponownie wyjść za mąż , co więcej zaprosiła mnie i mojego męża na ten ślub. Wiem, że wyda się to dziwne ale cały czas utrzymujemy dobre relacje, pomagamy w opiece nad wnuczką, spotykamy się u nas w domu. Wypracowanie takich relacji wymagało dużo wysiłku z obu stron ale cieszę się, że nam udało się to osiągnąć. Wracając do tematu : syn stwierdził, że nigdy nam nie wybaczy jeśli wybierzemy się na ten ślub, bo myślał, że pomagamy byłej synowej tylko po to by do niego wróciła a nie z czystej życzliwości i sympatii.

Gość gość
Ja bym poszła nie patrz na syna. To w kincu on ją zostawił ma prawo kobieta do szczęścia .