Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner uderzył mojego syna z pierwszego małżeństwa i mnie odepchnął a ja jestem

Polecane posty

Gość gość

w ciazy z jego dzieckiem. Nie wiem co powinnam zrobić. Syn - 5 lat - za bardzo hałasował wg mojego TZ i dostał w d**e pare klapsow a jak podbiegłam aby wiecej go nie bil to mnie odepchał. Rzeczywiscie troche wy-pil po pracy bo ten sczyt NATO go zdenerwowała ale nawet córka sie przy tym popłakała ze strachu. Teraz wyszedł przed blok i piwkuje. Nie wiem czy mam go przeprosic czy moze on mnie przeprosi.

Gość gość
No weź idź to przeproś, a potem laskę mu zrób na zgodę! Kretynka!

Gość gość
Ja bym się nie odezwała . Dał klapsa bo był głośno ? Ty daj mu klapsa bo piwku je. ..

Gość gość
Jeśli chodzi o szczyt NATO to koniecznie Ty go przeproś. Kobieto - to chodzi o naszą obronność. Jeśli on tego piwka nie dopije to Putin nas zmiażdży. Rozgniecie jak robaki. Przynieś mu piwko na przeprosiny i poproś żeby wracał do sztabu Paktu Północnoatlantyckiego!

Gość gość
Kurwa patologia

Gość gość
Koniecznie idź go przepros zachowała się skandalicznie

Gość gość
Przedewszystkim uspokój swojego synalka bo on go sprowokował. Szczyl szaleje a później są przez niego awantury.

Gość gość
Uderzyć dziecko bo kogoś szczyt NATO zdenerwował - mocne :D Chyba że bierze udział w manewrach a synek nasypał cukru do baku w czołgu - to powód do klapsa.