Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze największe wady w wyglądzie? Oto moje...

Polecane posty

Gość gość

No to tak u mnie są dwie, drobnostki pomijam. 1. Za duży i ciężki biust. Duże cycki nigdy mi się nie podobały, do tego chodząc czuję jak mi faluje jak galareta i nadaje mojej sylwetce wygląd starszej kobiety. Albo gdy leżę z laptopem to biust mnie lekko dusi... a przecież nawet nie mam nadwagi. 2. Paskudny, naprawdę paskudny naturalny kolor włosów w kolorze sraczki. Włosy wyglądają w miarę normalnie gdy są uklepane i nie ma wiatru ani słońca, ale gdy słońce je naświetli lub niektóre lampy, pojawiają się okropne i nierównomierne sraczkowate refleksy.

Gość gość
Duży biust to atut

Gość gość
Jak ci przeszkadza duży biust to go zmniejsz, a włosy zawsze można przefarbować przeciez.

Gość gość
20:41 jestem osobą wierzącą i powiem tak: gardzę operacjami plastycznymi i wszelkimi tego typu ingerencjami w wygląd. Farby do włosów rujnują ich kondycję, jedyne co to henna, która nie łapie moich włosów a gdy złapie, wystarcza na trzy mycia i farbuje poduszkę więc nie chcę się w to bawić.

Gość gość
Autorko, skoro nic nie chcesz zmienić to na .uj się użalasz? Mnie przeszkadzal 10 kg, to schudłam, pozostał mi cellulit na tyłku, ale zbieram kasę na zabiegi i mam nadzieję,że w przyszłe lato będę już miała sexy ciałko :)

Gość gość
Autorko... kocham cie, kocham cie za to ze jestes taka fajna

Gość gość
20:50 Lol, a co ma wgl do tego ze jestes wierząca? W biblii zakazali robic operacje? To po cholere tu piszesz i zawracasz d'upe, jak nie chcesz nic zmieniać.

Gość gość
Też właśnie chciałabym w ciągu roku uzyskać znaczącą różnicę chociaż ćwiczyć to i tak zawsze ćwiczyłam ale nie byłam w tym konsekwentna. Nie wiem k***a będę robić pompki. To na prawdę wygląda karykaturalnie gdy ktoś ma 160 wzrostu chude łapki i cycki do pępka. 21:03 k***a chciałam założyć temat by byłam ciekawa z jakimi kompleksami się inni zmagają a Tobie chuj do tego sztuczna Panno. Ja narzekam na moją genetykę ale żeby iść pod nóż chyba Cię p****ało. Oczywiście że to ma dużo wspólnego z wiarą, polecam rozwinąć swoje horyzonty myślowe.

Gość gość
Gruba jestem (odchudzam się). Podobnie jak autorka, mam wielkie cycki. Mam też duży nos, opadające powieki i sianowate włosy.

Gość gość
duży, krzywy nos...

Gość gość
Male cycki, wielka doooope i grube giry

Gość gość
Moje wady z posiadania nieproporcjonalnych dużych i okropnych cycków. 1. Nie mogę spojrzeć na siebie nago w lustrze bez biustonosza. 2. Trudno jest mi kupić biustonosz. 3. Dostaję zadyszki przez cycki. 4. Tak jak wspomniałam, jak idę to mam wrażenie że zaraz mi spadną. 5. Uśmieszki ludzi. No k***a co się dziwić, sama bym się na ich miejscu ze mnie śmiała.

Gość gość
ja mam ładną twarz,włosy ok.piersi w sam raz,waga ok. ale mam krzywe nogi i nikt nie może zrozumieć dlaczego taka ładna dziewczyna chodzi wiecznie w spodniach :-( czasem mam już dość...

Gość gość
haha, włosy w kolorze sraczki :D założę się, że niejeden fryzjer-kolorysta dwoi się i troi, żeby uzyskać taki kolor w swoim mieszadełku, a klientki kwiczą z zachwytu, jakie piękne mają refleksy! przecież większość ludzi, z wyjątkiem blondynów i brunetów ma włosy w kolorze sraczki ;) ja mam trochę wad, w sumie żadna jakoś szczególnie mi nie doskwiera. ale wkurza mnie np. moja karnacja - jasny róż (czyli typowe lato). źle mi w kolorach, które lubię np. ecru. założyłam kiedyś kanarkowo-żółtą sukienkę i miałam skórę w kolorze parówki morlinki :D chciałabym mieć bardziej złocisty odcień.

Gość gość
w zaleznosci od istotnosci 1.wielki garbaty i kartoflany nochal 2.brak dwojek-jedna przesunieta druga wstawiona ale brzydko to wyglada 3.wydatne luki brwiowe 4.zmarchy, obwisle policzki i pomarszczona szyja, paskudna ziemisto-zolta cera 5.kwadratowa i wysunieta szczeka 6.niskie czolo 7.wylupiaste oczy, tzw. powieka semicka 8.bardzo krotkie nogi i grubasne uda 9.szerokie plecy i biodra ale brak talii 10.ogromne stopy 11.to czym sie az tak nie przejmuje-mikroskopijny biust, odstajace wielkie uszy, mysiobrazowe cienkie wlosy Poradzi mi ktos cos na to wszystko?w skali 1-10 bedzie jakies 4

Gość gość
przynajmniej raz gggb czyli him się opisałaś :)

Gość gość
Oj biedne wy. Toczycie wojny

Gość gość
Może i trochę ludzi ma sraczkowate włosy ale nie aż tak jak ja. To wygląda jak sraczka wege wpadająca w zieleń. Okropność.

Gość gość
Moja jedyna i największa wada w wyglądzie to brak nogi i ręki.

Gość gość
Uszkodzone oczy przez co paskydnie wyglądają i nie powieki tylko to w środku.

Gość gość
1. Krzywe nogi w kolanach, okropne 2. Pełne biodra, nienawidzę ich 3. Brak tyłka :D cierpię na płaskod***e 4. Heterochromia, nienawidzę tego, że właściwie nie mam koloru oczu, tylko oczy tricolor 5. Trochę wystający brzuch, ech

Gość gość
Jako facet sądzę, że mam jedną wadę w wyglądzie. Mianowicie nogi, moi drodzy! Mam za długie nogi. Od podstawówki wszyscy mówią na mnie 'bociek'. Chude , długie nogi. Nieproporcjonalne :D

Gość gość
małe cycki i wąskie usta

Gość gość
1. brzuch wygladajacy jak worek poorany rozstepami po ciąży 2. małe cycki, ale chociaż nie zwisły po karmieniu piersią. 3. troche za gube nogi, ale odchudzam sie.

Gość gość
a no i tez mam plaskod***e. dupa szeroka ale płaska.

Gość gość
Jakie jeszcze macie wady, których biedne wy możecie zaakceptować? Myślicie, ze kogoś to uwiera? Chyba was samych

Gość Barbara

Z zabiegu blefaroplastyki jestem bardzo zadowolona, że się na niego zdecydowałam. Wcześniej skóra bardzo mi opadała z powiek na oczy. Pogarszało to mój wzrok. Dzięki temu zabiegowi nadmiar skóry został mi usunięty i wyglądam dość , że lepiej to jeszcze wzrok mi się nie pogarsza. Zabieg robiłam mi dr Mielnik-Mierzwińskiej w Krakowie przyjmuje w Bona Dea