Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ich wszystkich dość!

Polecane posty

Gość gość

Kogo? Czterech facetów Może najmniej najmłodszego, ale też momentami patrzeć nie mogę A najglupszy jest nikt inny, jak mąż... Sadzą się jak te koguty, normalnie gdyby to było możliwe zaznaczaliby moczem swoje terytorium. Patrzę czasem na nich, jak na debili... Jeden mądrzejszy od drugiego... Ech....

Gość gość
Idź na piwo z koleżankami. Ja ze swoimi jutro się wybieram. Zasada będzie jedna: nie mówimy o dzieciach ani o mężach.

Gość gość
To ja mam dwóch. Jeden duży drugi mały. Myślałam o drugim dziecku ale pomyślałam sobie że przecież mam już dwóch. Jeden woła pić, jeść, siku, kupe, katar sie leje, uderzyłam sie, bawić sie w to, bawić sie w tamto, iść gdzieś, a drugi woła z kibla podaj mi papier toaletowy i co dziś na obiad i dlaczego nie wysprzątane jak trzeba. Jeden ma 3 lata a drugi 37. Jak jeden padnie to drugi mnie gnębi i żyć mi nie daje. Nie. Nie wyobrażam sobie mieć tego więcej. Toż to szok

Gość gość
Czasem wychodzę, bo bym całkiem zglupiala, ale najchętniej pieprzplabym to wszystko w cholere i wyjechała na tydzień, a niech się kretyni pozabijaja...

Gość gość
Jakie to szczęście, że mam córkę :D Szybko dorasta i już niedługo będą przyjemności w postaci wspólnych zakupów, wypadów na kawkę a nie te samcze gierki i głupie puszenie się :P