Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczynka to niechciane dziecko, większość ludzi nie chce mieć pipy w domu...

Polecane posty

Gość gość

na całym świecie tak jest ,płeć żeńska jest niechciana, niepożądana, w krajach azjatyckich zwłaszcza w Chinach i Indiach przybiera to wręcz drastyczną forme potępienia, w Indiach córka jest jak nieproszony gosc w domu

Gość gość
a ja bym chciała mieć 2 córkę w domu, więc ie pitol, że dziewczynki są nie pożądane, poczytaj fora z usa ile to kobiety robią, żeby mieć właśnie dziewczynkę.

Gość gość
Ja się spodziewam dziewczynki i jakoś nikt u mnie w domu nie jest z tego powodu niezadowolony. Raczej w Polsce córeczki są oczkami w głowach tatusiów :)

Gość gość
Ja pragnę mieć córeczkę :) I niedługo ją urodzę. Mąż tak samo cieszy się i nie mówi tego na pocieszenie hehe ;)

Gość Hkjl
Tylko kto będzie rodził następne dzieci jak kobiet nie będzie? Wtedy wyginiemy. Ludzie chcą mieć synów, bo są materialistami, chodzi im o pieniądze a wiadomo że kobieta tyle nie zarobi co facet. Tylko statystyki pokazują jasno, że to córki zajmują się starymi rodzicami a synowie mają ich gdzieś i najwyżej oddadzą do domu starców.

Gość gość
Ja mam 4 braci i tylko teraz ja opiekuje sie starymi rodzicami

Gość gość
A ja nie chce mieć k****a w domu co ***** byle co nie sprząta Szlaja soe wyrywa co nowa pannę pali ziolo do matki nawet nie zadzwoni a jak kiedys jakas glupia naiwna sie znajdzie i go zabierze to narobi jej dzieci i tylko lapy po kasę wyciąga!!!!! Córki sa sto razy lepsze!!!!!