Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd ta moda u 40,50,60latek na ciuchy przeznaczone dla dwudziestoparolatek?

Polecane posty

Gość gość

Widzi się czasem taką pomarszczoną babę w spódniczce z Bershki...czemu to ma służyć? tym kobietom sie wydaje że wyglądają młodziej,, a po prostu się ośmieszają

Gość gość
Co Cię to obchodzi? Masz swoje ciało to go sobie pilnuj

Gość gość
bo tam sa tansze ciuchy niz w jakichś Solarach, Tatuumach itd. no i jesli panie w tym wieku sa szczuplutkie 34/36 i niskie to ciezko im dobrac w takich sklepach cos fajnie lezacego. wiekszosc sukienek jest szyta chyba pod kobiety 1,70-1,75. jak jestes niska to sa problemy. bida bida, a taka spodnica z bershki z przeceny za 50zl to jeszcze ujdzie.

Gość gość
chyba nie masz problemow w zyciu,ze sobie je stwarzasz , autorko.

Gość gość
Nie wiedzialam ze sa ciuchy przeznavzone dla.dwudziestoparolatek. Powaznie.

Gość gość
a co cię to obchodzi tak wlasciwie? po co się wtracasz w czyjes zycie? nie mam 50 lat ale uwazam ze klazdy ma prawo ubierac się jak chce a ciuchy nie mają jakiegos limitu wiekowego.

Gość gość
Lepiej jak 40ka ubierze takie ciuchy niz jakiej ciotkowate dla 60 ki. Chyba zazdroscisz tym 40,50,60 ze pomimo wieku wygladaja fajnie ze az o tym sie rozpisujesz.

Gość gość
A moim zdaniem to o gust chodzi. Mam 23lata i jakos wiekszosc ubran z sieciowek moim zdaniem jest brzydka. Lubie gladkie, proste ubrania. Jedynie sukienke czy spodnice wole wielokolorowe, ale i tak w klasycznym kroju, zadne oversize czy dziurawe, bez cekinow, aplikacji, pior, lancuszkow. Co za roznica ile ktos ma lat skoro dla mnie legginsy z dziurami sa tragiczne? Oczywiscie, to tylko opinia ;)

Gość gość
Twoim zdaniem przeznaczone dla 20-stek

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak ubrania dla ".....", ubranie powinno być raczej dopasowane do figury, okoliczności itp. Lepsza zgrabna 50 w krótkiej kiecce niż obleśna 20 baleron w mini...

Gość gość
a co zrobić jeśli sukienkę z Berszki ubierze 21 latka a producent przeznaczył ją dla 19 latki???????? jak żyć?

Gość gość
a dlaczego 20latki malują sie i farbuja wlosy jak 40 latki ????

Gość gość
Autorko, a co powiesz na to, że ja chodzę w spodniach dziecięcych przeznaczonych dla 14-latków? Mają wysoki stan, odpowiednią długość, są odpowiednio wąskie w udach i pasie. I są o połowę tańsze niż te z sieciówek za to z porządnych, naturalnych materiałów. Zbliżam się do 50-ki.

Gość gość
Hmm a ja myslalam, ze Bershka to jest raczej dla nastolatkow. A laski po 20 w niej chodza. W ogole teraz nie ma roznicy w ubiorze nastolatki i dwudziestoparolatki.