Keli123 0 Napisano Lipiec 7, 2016 Witam mam poważny problem bardzo prosze o jakiekolwiek rady Mam 23 lata wszystkie objawy wskazujące na menopauze ... w tym brak owulacji ostatnio zanim miesiączki i całą reszte chce zrobić badania hormonalne które wyklucza lub potwierdzą menopauze Proszę mi powiedzieć w jakie dni cyklu zrobic badania i jakie ? jestem załamana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2016 Możesz ostatecznie kupić test menopauzalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2016 Od jak dawna masz objawy? Skąd wiesz, że nie masz owu? Dlaczego myślisz, że to menopauza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2016 a nie odchudzalas sie czasem ostatnio?anorektyczki tez traca okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2016 albo za dużo sportu czy stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keli123 0 Napisano Lipiec 8, 2016 Dziękuje za odpowiedzi , o braku owulacji dowiedziałam się u ginekologa który mnie zbagatelizował mówiąc że jestem młoda i to się zdarza ... Mam tak z 7-8 msc coraz rzadsze miesiączki nieregularne cykle poce się a zaraz jest mi gorąco włosy mi wypadają garściami od 1,5 roku się nie zabezpieczam a ciązy nie ma.. nikt mi nie chce pomoc nie wiem co robic nie chce skierowania moge je zrobic prywatnie ale nie wiem jakie badania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 8, 2016 Korzystaj z piz.y ,a nie myśl o przekwitaniu w lecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allllexa Napisano Lipiec 8, 2016 Przede wszystkim zbadaj tarczycę, TSH, FT3, FT4 Głowa do góry, myślę, że to nie menopauza. Zbadaj też poziom jodu w organizmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 22, 2016 o jaaaa no niezle ... w takim wieku masakra. Ja bym się nie zastanawiała tylko odrazu leciała do lekarza. Jak jestes z łodzi to szybko mozesz zrobić takie badani a w http://www.apc-analizy.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 22, 2016 idż do lekarza, a nie wymyślaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 23, 2016 Brak miesiączki to moga byc problemy z hormonami, zbadaj je. Menopauza to zespół objawów, poczytaj o tym na: http://www.hydrovag.pl/Dla_kobiet/Okres_okolomenopauzalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach