Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co mam zrobić...jestem z nowym partnerem ale jestem w ciąży z byłym

Polecane posty

Gość gość

meżem...Sfinalizowałam rozwód i spotkaliśmy się...od słowa do słowa, wylądowaliśmy w łóżku.A mam nowego partnera z którym planuje życie. Zrobiłam test, 2 kreski, to na pewno jest mojego byłego faceta, bo z nim robiłam to w dni płodne. Nie wiem co mam zrobić. Czy przyznać się? Czy może lepiej przemilczeć i związac się z nowym facetem, mowiac że dziecko jest jego? Dziewczyny jestem załamana i prosze was o pomoc i waszą ocenę.

Gość gość
Dzivvka jestes.

Gość gość
Przyznać się. Dopiero zaczynacie budować wspólne życie i nie możecie opierać go na kłamstwie. Twój facet ma prawo zadecydować czy chce byc z niewierną osobą i wychowywać nieswoje dziecko. Trudno, za głupotę trzeba płacić.

Gość gość
Ile czasu minęło od rozwodu?

Gość gość
Wow. Urodzi sie dziecko a jak bedzie podobne do bylego to tego nie ukryjesz. Rany jak moglas nie pomyslec tylko kochac sie w dni plodne bez zabezpieczenia. Beznadziejna sytuacja. Musisz powiedziec bo to wyjdzie, z grupy krwi, z podobienstwa z czegokolwiek.

Gość gość
wrocic do bylego meza

Gość gość
Nic nie mow

Gość gość
Ja bym się przyznała teraz albo zamikła na zawsze. Teraz albo nigdy. Jak to wyjdzie później (wyjdzie albo nie wyjdzie) to skrzywdzisz i ich obu a najbardziej swoje dziecko :(

Gość gość
Współczuję takiej sytuacji, nie będę ci morałów opowiadać...bo to nie ma teraz sensu.Ja nawet nie wiem czy donosiłabym tą ciążę...skomplikowałaś sobie życie,bo twój partner na pewno odejdzie jak się dowie że to dziecko byłego męża i że go zdradziłaś. :/ Ale powiedzieć musisz takiej akcji nie da się przemilczeć...

Gość gość
jeśli od rozwodu (od uprawomocnienia wyroku) minęło mniej niż 300 dni to z automatu były mąż zostanie wpisany jako ojciec dziecka. Trzeba wówczas wystąpić o zaprzeczenie ojcostwa no i tu się sprawa posypie i prawda wyjdzie na jaw. Więc lepiej od razu powiedz.

Gość gość
moze poprostu usuniesz? jesli nie zalezy Ci na tym dziecku .usuniecie farmakologiczne nie jest straszne .

Gość szczera az do bolu tralalala
No tak najlatwiej usunac - a moze mozg sobie usunie lub c**e ktorej nie potrafi trzymac dla jednego faceta! - za swoja nieodpowiedzialnosc ma zabic dziecko ! chore - najlepiej sie przyznaj bo klamstwo i k******o ma krotkie nogi - nie zazdroszcze - nara

Gość gość
Prowo

Gość gość
Piz.a jest przechodnia

Gość gość
zlepek komórek to juz dziecko??daj spokoj . mnustwo dziewczyn tak robi ale nikt sie tym nie chwali .

Gość gość
To nie kobiety to samice.

Gość gość
Przyznać się. Jesteś dorosła i odpowiedzialna.

Gość gość
Potrafiłas go zdradzić to i miej odwagę się przyznać. Jakbyś go kochała naprawdę to pozwoliłabys mu zdecydować czy chce wychowywać nie swoje dziecko i czy chce wybaczyć ci zdradę. Kiedyś to i tak wyjdzie na jaw i życie ci się przez głupotę rozleci.

Gość gość
No przeciez z dwa-trzy dni temu juz byl ten prowo temat!!!!!!!!!!!

Gość gość
Dzivka jestes.P*****l sie teraz z nowym a bachor moze bedzie miec jego nazwisko.

Gość gość
Ano p***a to nie śmietnik ,do spuszczania spermy. Wyskrob sie jak ci na tamtym facecie nie zależy lepiej odrazu ,niz wcale.

Gość gość
22'06,pelikanie,zamilcz na prowo temacie.

Gość gość
po co tutaj o to pytasz? To Twoje zycie i Twojego dziecka! Zrób to co dla Was będzie najlepsze na dziś ale i na przyszłość.

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 17.00 do 24.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.