Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kontrabanda777

Maz stal mi sie obojetny

Polecane posty

Gość Kontrabanda777

Jestem 2 lata po slubie, a 5 lat w zwiazku z moim mezem. Bylismy dla siebie pierwsi, wielka, szalona milosc. Wiem, ze z obu stron bylo to szczere uczucie. Jestesmy tez bardzo mlodzi ja mam 20 lat on 22. Ja w wieku 17 lat urodzilam synka. Praktycznie juz przed slubem zaczynalo sie miedzy nami psuc, ale potem bylo tylko gorzej. Wiem, ze wina lezy po obu stronach, bo ja bylam chorobliwie zazdrosna i upierdliwa, a on jakby na zlosc robil wszystko zebym jeszcze bardziej mu nie ufala. Przez ostatnie pol roku chcialam sie z nim kilka razy rozstac, ale wracalismy do siebie. W czasie naszych rozstan on dzwonil do dziwek, ale wybaczylam mu to. Udowodnil tez ze nie mozna mu ufac pod wzgledem finansowym, ma zadatki na zlodzieja jest po prostu nieuczciwy. Od pewnego czasu przystopowalam z zazdroscia i dalam sobie spokoj. Niedawno przegladnelam jego telefon i znow zobaczylam ze przeglada stronki z anonsami. Po tym pojechalam na kilka dni w gory sama, zeby wypoczac i cos sie wtedy we mnie zmienilo. Nie obchodzi mnie totalnie co on robi, czy mnie zdradzil czy nie(a niedawno chcialam nawet poslac go na wykrywacz klamstw, teraz szkoda mi kasy), ani czy mnie kocha. Nic do niego nie czuje oprocz wielkiego zawodu. Uprawiam z nim seks ale wyobrazam sobie innych facetow, mam ochote przespac sie z innym. On wyjechal ostatnio na tydzien za granice, ciagle wydzwanial, mowil ze kocha, ja tez przytakiwalam ale w glebi duszy mialam nadzieje, ze z tamtad nie wroci. Jestem z nim bo mi tak wygodnie (nie utrzymuje mnie jakby co), nie snuje z nim planow na przyszlosc. Niedlugo jedziemy razem na wczasy za granice, mam pod reka jego telefon, ale nie chce sprawdzac bo nie chce psuc sobie wyjazdu. Ostatnio nawet myslalam o wymianie partnerow, a to chyba nie jest normalne. Co robic?

Gość gość
W normalnym życiu miałabyś chłopaka, była na studiach i cieszyła sie życiem. Skoro już to skopałam to zacznij od nowa. Rozejdzie sie z tym facetem bo to bez szans, ustał podział , alimenty i do widzenia. Skończ szkole, daj sobie szanse, dbaj o dzieciaka i do przodu. Nie bzykaj sie z nim dla sportu bo znowu zajdziesz w ciąże i będziesz skończona . 22 latek to głupek , nie nadaje sie na męża i ojca. Nie widzisz tego ? To tylko kwestia czasu jak cię puści w trąbę wiec oszczędzaj kasę i bądź gotowa do drogi - życie

Gość Kontrabanda777
Jestem na studiach, koncze wlasnie pierwszy rok. W ciaze nie zajde, bo mam zalozona wkladke wewnatrzmaciczna, do tego nie kochamy sie w dni plodne i on nigdy nie konczy we mnie wiec ciaza jest malo prawdopodobna. Wygodnie mi jest z nim, nie mam sily sie teraz rozstawac, walczyc w sadach, bo wykonczy mnie to psychicznie. Chce sie teraz skupic na studiach, mam kilka poprawek we wrzesniu, praktyki w sierpniu. Gdy sie z nim rozstawalam to nie moglam sie uczyc, a boje sie zawalic ten rok.

Gość gość
Ok czyli masz jakiś plan, wiesz dokąd zmierzasz i na czym stoisz , nie marudź tylko rób swoje. Ale ja bym i tak sex wykluczyła z tego związku bo prędzej czy pózniej on da ci jakiegoś syfa

Gość Kontrabanda777
Hmmm czyli mam go zaczac zdradzac?

Gość gość
A teraz wyobraź sobie że on wraca i mówi że chce odejść że nic już nie czuję że już go nie kręcisz że seks jest słaby ty nudna życie z tobą beznadziejne. Czy czujesz choć, lekkie uklucie w sercu?

Gość Kontrabanda777
Na pewno poczulabym jakies uklucie w sercu, ale byloby to zwiazane bardziej z moja urazona duma niz z miloscia. Nienawidze gdy ktos robi rzeczy za moimi plecami, dlatego przestalam go kochac i mu ufac.

Gość Kontrabanda777
Up