Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jellal

Wstydliwe

Polecane posty

Ogólnie to chodzi o okres, zawsze miałam co miesiąc w ten sam dzień a dzisiaj mija chyba z 2 miesiąc od kiedy o nie mam, zaczynam sie niepokoić , mam 19 lat , ktoś tak miał ? groźne to ? Coś z tego wyniknie złego ? :> Dodam tylko ,że to na pewno nie ciąża

Gość gość
Odchudzasz się?

Gość gość
możesz mieć problemy z tarczą , zatrzymanie okresu też czasem się zdarza przy stresujących sytuacjach . Czy jest grożne? Jeśli w najblizszym czasie nie dostaniesz niestety MUSISZ iść do gina by sprawdzić czy coś złego się dzieje .

Odnośnie odchudzania to był taki moment ,że czułam iz waże za dużo albo porostu źle wyglądam ( ważyłam wtedy 51/51 kg na 160 cm ) więc tak jakby zaczęłam glodowke ( zaczęłam ją chyba gdzieś pod koniec kwietnia , nie pamietam dokladnie) (co bylo glupotą bo i tak zrezygnowałam chyba po tygodniu ) ale za to potem odrzuciłam jakiekolwiek słodycze i wazę teraz 47, czyli tak jakby 4kg mniej , nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie ale daje znac :)

Gość gość
Miałam, 17 lat i też straciłam okres na 2 m-ce okres ale ja odchudzałam się wtedy jak szalona poszłam oczywiście do gina dostałam zaszczyki i okres powrócił i już nigdy podobna sytuacja się nie powtórzyła ale oczywiście odchudzałam się dalej.