Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapalenie pęcherza????

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałam zapytać czy w ciąży można brać Furagine/Urofuragine? Mam problem z bolącym pęcherzem i mocz ma dziwny kolor. Wcześniej chorowałam na nerki, ale teraz nie wiem co mam zrobić, a wizyta u gina dopiero za 2tyg.

Gość gość
idź do lekarza rodzinnego a nie pytaj tutaj bo na forum cię nie zdiagnozują.

Gość gość
Nie pytam o diagnozę, tylko czy można brać te tabletki. To co innego. :]

Gość gość
Można urosept

Gość gość
furaginy nie wolno w 1 i 3 trymestrze

Gość gość
W czasie karmienia miałam lekarka przepisała antybiotyk furaginum nie pozwoliła brać.

Gość gość
a co ma ginekolog do chorego pęcherza? od tego jest urolog albo nefrolog moja przyjaciółka chorowała na pęcherz nawet w szpitalu w czasie ciąży na to leżała i ginekolog odesłał ją do specjalisty bo od pęcherza i nerek bo ginekolog nie jest od tych chorób....

Gość gość
leć zanieś mocz do zbadania na szybko z posiewem a z wynikiem do lekarza rodzinnego ale jeżeli miałaś już wcześniej takie problemy to idź do swojego lekarza-nefrologa czy urologa moja córka leczyła się na pęcherz u zwykłego rodzinnego lekarza przez 9 miesięcy bez efektu, przeszła 3 pobyty w szpitalu jak zmieniłam lekarza na nefrologa prywatnego to w 2 miesiące młodą wyprowadził na prostą.... lekarz rodzinny nie zna się na wszystkim....

Gość gość
Do urologa zaczęłam chodzić już 3/4 lata temu, w szpitalu też leżałam, po prostu ciągle mi to wraca.

Gość gość
Najpierw zrob badanie moczu ja mialam również posiew.Bralam urosept i zurawit

Gość gość
Może chodziłaś do złego urologa??? . Ja miałam nawracające zapalenie pęcherza i nikt mi nie potrafił pomóc. Zapisałam się prywatnie do urologa w www.gabineturologicznylodz.com.pl. Zrobił wszystkie badania, dał odpowiednie leki i problem sie zmniejszał i całkowicie ustąpił.