Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dawkować siebie żeby facet się zakochał?

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie wiemy ze faceci nie lubią kobiet które podają się na tacy. Skoro tam to mam pytanie, bo spotykam się miesiąc czasu z facetem i jak postępować aby go rozkochać? Na razie pomimo że ciężko się opanować nie uprawialiśmy seksu, ale są miedzy nami bardzo śmiałe pieszczoty. Nie wydzowaniam za nim, tylko od czasu do czasu sama do niego pierwsza napiszę smsa. Spotykamy się dwa razy w tygodniu. Jak u was wyglądały te początki?

Żeby rozkochać faceta trzeba się spotykać z nim 147 minut tygodniowo, z czego 98 minut należy poświęcić na rozmowy, 8 na pocałunki, 15 minut powinien na ciebie czekać (wyjścia do łazienki itp.), a 26 minut powinny zająć wzajemne komplementy (9 minut ty jego, 17 on ciebie). W tym czasie powinniście przespacerować wspólnie 3 kilometry 468 metrów, przyjąć 546 kalorii i wypić 678 ml płynów. Powinnaś uśmiechać się średnio co 8 minut 42 sekundy. Jeśli zastosujesz się do moich rad efekt gwarantowany!

Gość gość
nie ma na to recepty. a moim zdaniem zaczyna się kiepsko, skoro pytasz na kafe jak to zrobić. jak ludzie mają się ku sobie, to rzeczy same się dzieją. nikt nie kmini "nie zadzwonię pierwsza/y, żeby nie wyjśc na natręta". nie chciałbym księżniczki, która siedzi w necie i pyta anonów jak dawkować siebie. to już nawet brzmi żałośnie.

Gość gość
Traktuj seks i pieszczoty jak walutę a stracisz faceta szybciej niż się spodziewasz. Dawkować natomiast możesz sobie leki na głupotę.

Gość gość
gość wczoraj Podpisuję sie obiema ręcami :) Ale uwierz mi, znałem taka księżniczkę z przerośniętym ego. Z tego forum. Chodziła szersza od koszuli i okazując obojętność i dystans myślała, że będę za nią podążał.. Nadmienie tylko że nie była ani nastolatką ani dwudziestoparolatką.. Czyli są też niby kobiety dojrzałe, zachowujące się jak gówniary z l.o. ;) Masz rację, to jest żałosne. Pzdr

Gość mam dość facetów
a ja znałam faceta który zachowywał sie jak debil i olewał kobiete która przez długi czas okazywała mu miłosc,zainteresowanie bo wychodzil z załozenia ze to męzczyzna jest myśliwym,pogrywał sobie z nią

Gość mam dość facetów
kiedy po długim czasie dziewczyna zrezygnowała bo miała dosyć takiego traktowania on nagle stwierdził że ją kocha ia potem zaczął wymyślać jej od księzniczek bo czując sie rozczarowana i zraniona nie umiała i nie chciała z nim rozmawiać

Gość gość
tylko miłością platoniczną , aż do ślubu przed ołtarzem i białej sukni . Natomiast jeśli pójdziesz na całość to ślubu może nie być .

Gość gość
Rób mu loda po kościele.

Gość gość
Włącz radio Marysia :D

Gość gość
dziś nadal mam 20 pare lat idioto :D

Gość gość
A z jakiego miasta jesteś autorko?

Gość gość
Uczucia nie mozna zaplanowac. Albo jest albo go nie ma. Szczerosc, poznanie siebie i drugiej osoby, bliskość, intymność, robienie właściwych, nie robienie niewłaściwych rzeczy, budowanie więzi, fascynacja, wyobrażenie sobie przyszlosci z tą osobą i z żadną inną. Co tu więcej pisać.