Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FBI wciaga

Polecane posty

Gość gość

Bajki lepiej od przemasa. Grubas niech sobie weźmie te kurczaki. Jeśli on jest taki gruby to jaka musi być jego kobieta? Jak jakaś ma? Nancy to ściema co? I dobrze i tak mnie nie kręci. A waszym psychologom nie dałbym 1200 zł...miesięcznie!

Gość gość
How's My driving? Who's The F****ng Best??

Gość gość
Aha wzruszają mnie romantyczne piosenki ;-)

Gość gość
A ten cały trójkąt to sobie wsadzcie... Jeszcze ja bym wziął ale te stare babcie to tylko do gęby nic więcej. Jakby chciały żebym je lizal dałbym dyla przez okno :-) Tu mam 2 w sklepie. Ta moja to też ściema? Już ją michu ma? Najpierw niech zadba o siebie i pójdzie do fryzjera. Jakby po jajach dostał bejsbolem nic mu po tym hulku :-)

Gość gość
A do żydów nie jadę, może oni się w taki sposób nie wypowiadają ale to te gnoje są największymi rasistami. Poznałem ich osobiście i przez 3 lata to co miałem w fb jest zdolne z prawdą. Jeśli bym dorwal to s****wo Helena... Wyście nas wybrali,my otworzyliśmy granice niepodoba was się to jedzcie. Oj zrobiłbym jej te wszystkie rzeczy o których pisałem brzydko. Bez noża, to jest zbyt bezpośrednie ale bejsbol jej na ryj chyba by spasowal :-)