Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto pokocha samotna

Polecane posty

Gość gość

Pania 37 latke dziewice Czysta skromna porzadna pracowita umie gotowac prac sprzatac piec, nie umie tylko prowadzic auta bo sie boi a tak to wszystko umie Szukam faceta dla mojej siostry

Gość gość
A jak się z nią skontaktować?

Gość gość
Ona chce miec kogos,spotkala paru facetow ale to jakies barany i zali mi sie ze nie ma szczescia

Gość gość
No wlasnie... Ona tez gdzies tu pisala ale dawno I chyba zrezygnowala

Gość gość
Przedewszystkim gotowanie i pieczenie ma zamilowania cukiernicze i ciagle cos piecze a ze nie ma z kim tego jesc to piecze dla mnie i moich dzieci,pozatym lubi gory,rower spacery fotografowanie,telewizje internet i lubi tez zwierzaki i dzieci a zwierzaki i dzieci kochaja ją

Gość gość
Ja tam baran nie jestem.Jak by mi się zachciało napisać to jaki adres email do niej jest?

Z twojego opisu wynika, że to fajna dziewczyna jest ;) Ja niestety się nie piszę bo jestem 7 lat młodszy, nawet nie wiem skąd jest, no i mam dziewczynę, znaczy jeszcze przez chwilę, bo jutro z nią zrywam :)

Gość gość
Wiek nie stanowi problemu, ja jestem o 8 lat młodszy.

Gość gość
Jest ze slaska,ale obecnie jest w niemczech bo tam pracuje jako opiekunka w domu starcow cale zycie poswieca sie swojej pracy i bardzo to lubi tz pomagac schorowanym ludziom Martwie sie o nia wiem ze bardzo sie stara w swojej pracy ale poprzez samotnosc sie przepracowuje bo mowi ze w domu nic ja nie trzyma i woli pracowac bo czuje sie potrzebna,byla miesiac u nas w polsce,i tylko ja ciaglo by wracac nazat do swych podopiecznych nie wiem co zrobic chce jej pomoc ale ona niewie ze ja szukam kogos dla niej moze bylaby zla :( narzeka ciagle ze juz jest stara i nie znajdzie nikogo a o dziecku to juz marzenie ... W pracy ma duzo znajomych ale ... ja juz sama nie wiem