Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży a on mnie ciągle zdradza

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, jestem w 13 tygodniu ciąży, chłopak z którym mam to dziecko ciągle mnie zdradza. Nie mieszkamy razem, na jego telefonie są SMS od innych dziewczyn, na fb także, co więcej umawial się z nimi nie raz i to nie na zwykłe spotkanie. Naprawdę bardzo mnie rani za każdym razem wybaczylam, zdradził mnie 4 razy od kad jestem w ciąży. Ale mam dość wczoraj słowem się do mnie nie odezwał! Napisał mi tylko ze telefon mu się popsuł. Oczywiście to bzdura, był aktywny na fb non stop. Pisałam - wyświetlal wiadomość i koniec. Jest mi bardzo przykro. Doradcie mi co robić proszę. To poważny temat.

Gość gość
Przykro mi, ale nic z tego nie będzie, a na pewno nie teraz. Powinnaś skupić się na sobie i swojej przyszłości, utrzymaniu, mieszkaniu, dziecku. Taki facet niestety nie jest Ci potrzebny. Chcesz czuć się tak cały czas? Wiem, że łatwo powiedzieć, ale urwij tę znajomość jak najszybciej. Samotne macierzyństwo to nie koniec świata.

Gość gość
Twoj facet to nie facet to dziecko. Mezczyzni dojrzewaja dobrze po 30. Dopiero wtedy jakos zaczynaja myslec o rodzinie. Wczesniej tylko d**y i piwo im w glowie.

Gość gość
Trzeba było nie dawać duopy.

Gość gość
Niestety on cię nie kocha,nie szanuje i ma cię gdzieś. Zawsze cię będzie zdradzal.! Byłaś przypadkowa, zaciazylas i popsulas mu plany Ale jak widać się pozbieral i ***** inne laski. Nie licz na to ze dziecko coś zmieni Jak już to na gorsze.zerwij z nim i nie daj się.chociaż po twojej wypowiedzi widać że go kochasz,on ciebie nie,ty będziesz jak taka idiotka wybaczać a on będzie chodził na panienki się zaspakajac. Niestety początki twojego dorosłego życia będą ciężkie do póki nie przejrzysz na oczy

Gość gość
Przykro mi jak to czytam :-( bo jestem w dokladnie tym samym tygodniu ciazy co Ty i mam przy sobie meza. Nie spieszylam sie z dzieckiem bo mysle ze dopiero wlasnie teraz,majac 30 lat dojrzal do roli ojca . orzez zdrade Mam ropzjmiec,ze cztery razy juz sypial z innymi 4 razy?!!! Jesli nie ma skrupolow w coazy to pewnie nie Mial ich wczesniej ;-( moim zdaniem on nie zmieni sie lub jeszcze wiele czasu minie zanim cos do Niego dotrze, potrzebujesz teraz troski,opieki a nie nerwow i walki o jego uwage. Masz rodzine,przyjaciol? Nie pocxupwa sie do zadnej odpowiedzialnosci to wniez pozew o alimenty,Niech nie czuje sie bezkarny i lata po swiecie jak singiel.

Gość gość
niestety ale wiek nie ma tu nic do tego jak ktoś ma charakter zdrajcy i łajdaka to nie ważne czy ma 20 , 30 czy 40 lat..... mam 2 braci, oboje zupełnie inne charaktery, jeden porządny ustatkował się dość szybko, zawsze miał kręgosłup moralny i tak mu zostało drugi skończył 30 lat i zdradza tak samo jak miał 20 lat..... zmienia często partnerki i żadnej nie jest wierny trzeba uważać z kim się wiąże od początku, autorka zapewne źle wybrała i ponosi konsekwencje smutne ale prawidziwe

Gość doświadczony77
Zainwestowałaś w niewłaściwego faceta. Nic z tego nie będzie. Im wcześniej to zrozumiesz, tym lepiej... Powodzenia!

Gość gość
Z kim ty zrobiłaś sobie dziecko patologia

Gość gość
ja ci doradze zrywasz definitywnie znajomosc podajesz smarkacza o alimenty pozbawiasz go praw rodzicielskich zeby ci nie bruzdzil i nie gral dzieckiem ( np jak nedziesz chciala wyjechac za granice ) za jakis czas poznajesz super faceta ( ALE NIC NA SILE) i zyjecie dlugo i szczesliwie no to wlasnie opisalam ci swoje zycie bylam w identycznej sytuacji z takim samym gnojem w ciazy teraz mam juz dwoje dzieci i od 16 lat wspanialego i odpowiedzialnego mezczyzne przy sobie , nie szukalam go ,sam sie napatoczyl a moj pierwszy lovelas hahahahaha tak sie bawil tak sie bawil tak szalal ze go 6 lat temu policja niezywego w parku znalazla

Gość gość
ja ci doradze zrywasz definitywnie znajomosc podajesz smarkacza o alimenty pozbawiasz go praw rodzicielskich zeby ci nie bruzdzil i nie gral dzieckiem ( np jak nedziesz chciala wyjechac za granice ) za jakis czas poznajesz super faceta ( ALE NIC NA SILE) i zyjecie dlugo i szczęśliwie XXX Zgadzam się i to jak najszybciej działaj...zerwij całkowicie z nim kontakt

Gość gość
Nic z tego nie będzie, on się nie zmieni. Kurwiarz zawsze pozostanie k****arzem.

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 17.00 do 24.00 Oferujemy Tobie bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać Ciebie w poszukiwaniu rozwiązań. Jeśli się z nami skontaktujesz, uzyskasz wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję. Zapraszamy.