Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cierpiących samotność i udrękę codzienności , pragnę obdarować czułą miłością

Polecane posty

Gość gość

mego Niepokalanego Serca , a każdej osobie która przyjmie moją miłość przyniosę radość i pokój w sercu ... , Maryja przekazuje pewnej Barbarze w Morągu (1980r) : " ... na wasze wezwania ja zawsze przybywam i przynoszę co wam potrzeba : pociechę , zrozumienie , ukojenie i wytrwanie , ratunek i moc zwycięstwa , a nade wszystko miłość Mego Serca z którą się z wami dzielę ... . ... coraz częściej ponawiam swe prośby , a niespełnianie ich jest boleścią mego serca , bądźcie mi wierni , bądźcie mi miłośnie oddani ... , .. czekam co ranka na każde wasze pozdrowienie i zbieram w swym sercu jak drogocenne perły wszystkie wasze zwycięstwa nad sobą .. .

Gość gość
AVE MARYJA! Dziękuję Ci Mateńko! Twoje dziecko.

Gość gość
ja też dziękuję ci za ratunek , a teraz dziękuje że codziennie mówisz że nas kochasz ..

Kiedyś spaliłem miniaturkę MBM częstochowskiej...

Gość gość
A dlaczego to zrobiłeś?

Żeby zniszczyć bałwochwalczy wizerunek. Proste...

Gość gość
Ludzie dziękujcie i proście o opiekę swojego Anioła Stróża bo on może bardzo wam pomóż. Tak samo jak i święci.

Gość gość
To nie jest bałwochwalczy wizerunek! Koniec dyskusji. Katoliczka

To jest bałwochwalczy wizerunek: A Jahwe mówił wszystkie te słowa i rzekł: Jam jest Jahwe, Bóg twój, który cię wyprowadził z ziemi egipskiej, z domu niewoli. (3) Nie będziesz miał innych bogów obok mnie. Nie czyń sobie podobizny rzeźbionej czegokolwiek, co jest na niebie w górze, i na ziemi w dole, i tego, co jest w wodzie pod ziemią. Nie będziesz się im kłaniał i nie będziesz im służył, gdyż Ja Jahwe, Bóg twój, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze winę ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą." II Mojż 20:1-5 Kościół katolicki/papiestwo to zapowiedziany w Biblii Antychryst (księga Daniela, rozdział 7), czyli namiestnictwo Szatana na ziemi. I kłamcy, którzy głoszą "wieczne dziewictwo" matki kilku synów...

Gość gość
przecież Hiob nosił na piersiach wizerunek dziecka wykonany ze złota które w rączce trzymało wiązkę pszenicy i kiść winogrona , a podczas szabatu zdejmował i stawiał przed ołtarzem . Nie miał za to winy. A przecież na arce przymierza na górnej płycie były wyrzeźbione 4 cherubiny ze złota niezwykłej urody i też nie był to grzech . Wy jechowici i protestanci macie uprzedzenia do każdej figury lub pomnika , a Pan nie zabronił wykonania takich figur , jeśli nikt nie ma zamiaru im oddawać boskiej czci , ani nigdy tego nie czyni. Nikt nie modli się do figury o pomoc tej figury tylko do tej osoby która jest teraz w niebie.

Gość gość
ten gość ma rację , jak ktoś się modli do św. Jana Pawła II to nie oczekuje pomocy od figury tego świętego , ale o to by Jan Paweł II który jest w niebie wstawił się do Boga w ważnej sprawie .

Gość gość
dziś - no przecież to oczywiste!

Gość gość
to jest oczywiste ale nie dla jechowitów , którzy pomawiają katolików o jakieś bałwochwalstwo . Ale przecież każdy z nich ma w domu lub albumie fotografie swych krewnych lub dzieci na ścianie .

Gość gość
Martyna33 i DLV mają wytyczne swoich przełożonych protestanckich aby bezustannie oskarżać nas o bałwochwalstwo i inne deprawacje , to w ramach jakiegoś "odgórnego" programu . Muszą to pewnie czynić gdyż inaczej mogli by się narazić na brak posłuszeństwa .