Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy namyslowski bęcwał już wstał?

Polecane posty

Gość gość

czy nie wyczołgał się jeszcze ze swojej lepianki skleconej z krowiego łajna i słomy?

Gość gość
szkoda, że ten z Namysłowa nie podawał zabytków i historii tego miasta , do tej pory znalibyśmy już wszystkie

Gość gość
śpi jeszcze po wieczornej dawce psychotropów szkoda tylko, że te leki nie działają; powinni mu je zmienić

Gość gość
Weź mnie nie obrażaj nie jestem homocwelem ani szczylem ani bęcwałem sobie nie życzę byś mnie hejterze obrażał ja te twoje wpisy podam na policje nie zapominaj że mój wujek jest policjantem ja mu to pokaże tak jak te wszystkie wpisy gdzie mnie obrażasz nękasz życzysz mi śmierci grozisz mi nie wierzysz to pisz tak dalej to czeka cie sprawa w sądzie nie wierzysz to się ostro zdziwisz

Gość gość
Autorze i za kogo ty się w ogóle uważasz kto ci dał prawo by mnie obrażać i mnie nękać? Pisz tak dalej to spotkamy się w sądzie w Kluczborku może to cie utemperuje jak pokaże te twoje wpisy choćby mojemu wujkowi to zaraz sie tobą zajmą nie wierzysz to się zdziwisz moja cierpliwość już się skończyła

Gość gość
I ps dobrze wiesz jak wygląda miasto namysłów bo pokazywałem ci filmiki i zdjęcia i dobrze wiesz że to jest miasto i że tam słomy smrodu meliny nie ani gnoju i brudu nie ma ja to wiem ty to wiesz wiec co chcesz przez to udowodnić chyba tylko to że jesteś głupi/a i żałosny/a ty się zachowujesz jak wiesniak bo takie żałosne komentarze piszesz przez to udowadniasz że to ja jestem normalny pisz tak to spotkamy się w sądzie że mnie nękasz

Gość gość
wujek to ci może co najwyżej zapodać pałkę do obciągu przygłupie 🖐️ i tak wszyscy w rodzinie traktują cię z machnięciem ręką jako upośledzonego :D

Gość gość
Nie wierzysz że ja to zrobię to zdziwisz sie i mnie jeszcze nie znasz i ps ja ci nie grozę bo nie można grozić czynnością prawną a jak podam to na policję i do sądu to właśnie będzie czynność prawna i lepiej sprawdź w kodeksie karnym co grozi za znieważenie i nękanie i hejt

Gość gość
11:01 ja te twoje wpisy sobie zachowam i nie jestem przygłupem ty nawet nie wiesz co te słowa oznaczają i spójrz na twoje wpisy powyżej to ty udowadniasz że jesteś"przygłupem" i to ty zachowujesz się jak wieśniak i tobie słoma z butów wystaje warszawski "słoiku" chcesz się przekonać że ja to podam na policje? To się zdziwisz po IP CIE NAMIERZĄ

Gość gość
Akurat w mojej rodzinie ludzie mnie lubią mój wujek jako funkcjonariusz policji będzie musiał przyjąć zgłoszenie ps każdy policjant mogę nawet tu w Zakopanem pójść na policje czy nawet w Namysłowie czy gdziekolwiek i co ty przez te twoje wpisy chcesz udowodnić? Chyba to że jestem od ciebie normalniejszy i mądrzejszy to ty robisz z siebie przygłupa

Gość gość
ale ty masz nasrane we łbie :D

Gość gość
To ty autorze masz nasrane we łbie spójrz na twoje komentarze dziś z 8:14 ,9:36,10:46

Gość gość
a rodzice traktują cię z lekceważeniem czy udają, że jesteś normalny?

Gość gość
I ja to naprawdę podam na policje bo nie będziesz mnie bezkarnie gnębić i nękać nie masz prawa mnie nękać ty jesteś hejterem bo siejesz nienawiść w sieci i jak zostanie ci dostarczony akt oskarżenia i dostaniesz wezwanie do sądu to nie będzie ci tak wesoło tych wpisów mam tysiące od miesięcy mnie obrażasz a ja sobie za każdym razem drukuje wpisy jest ich tak dużo że kupiłem sobie teczkę oni sie tobą zajmą każdy twój wpis zostanie wykorzystany w sądzie nawet nie myśl że ujdzie ci to na sucho i nie pisz że nikt mi nie uwierzy bo wpisy twoje sobie wydrukowałem

Gość gość
ty się lepiej przyznaj co ci psychiatra zdiagnozował!!!!

Gość gość
Naprawde jestem normalny to ty udowodniasz że jesteś nienormalny spójrz na swoje wpisy dobrze wiesz jakie nie będę ich tu przytaczać bo szkoda mi czasu doskonale wiesz jakie ten dzisiejszy temat i te wszystkie które od mojego pobytu w Zakopanem od niedzieli pisałaś jak wrócę do domu to na te tematy na kafe wejde i je też wydrukuje myślisz że ja twoje wszystkie wpisy ignoruje? To się mylisz ja zbieram dowody przeciwko tobie naprawde idę z tym na policje bo nie będziesz czuć się bezkarny/a ja tylko chce wiedzieć dlaczego ty mnie tak nękasz i gnębisz? Co ja ci zrobiłem?

Gość gość
zrozum przygłupi ułomie, że spokój będziesz miał dopiero wtedy gdy przestaniesz spamować tą swoją wiochą

Gość gość
11:44 nic bo nie jestem nienormalny spójrz lepiej na tysiące twoich żałosnych wpisów które mnie gnębią i obrażają i tak się składa że to ty mnie obrażasz i atakujesz i lepiej spójrz na siebie na razie to ty udowadniasz że jesteś nienormalny i czemu ty mnie za psychola uznajesz? A sama nie zauważasz co ty piszesz lepiej spójrz na siebie

Gość gość
Nie jestem przygłupem i dobrze wiesz warszawski słoiku z pierdziszewa że to miasto a nie wiocha nie jestem przygłupem i ten wpis też zostanie przeciwko tobie wykorzystany nie wierzysz to się zdziwisz ty mnie jeszcze nie znasz

Gość gość
znam cię: wiem, że jesteś upośledzony, upierdliwy, wk*****ający, że jesteś maminsynkiem, nudziarzem i poyebem I tyle wystarczy

Gość gość
Czyli się prosisz bym cie podał na policje mam to zrobić ten wpis też pokaże to ci nie będzie tak wesoło nie wierzysz że to zrobię to się zdziwisz

Gość gość
och jak się boję i się zdziwiam :D

Gość gość
Czemu mi nie wierzysz przecież gdybym to pokazał policji to naprawde by musieli się tym zająć czemu się nie boisz przecież policja by miała obowiązek przyjąć zgłoszenie pamiętaj wszystkie twoje wpisy przechowuje to samo było z dominikiem Szymańskim hejterzy go gnębili a on popełnił samobójstwo i co namierzyli hejterów i pociągnęli do odpowiedzialności myślisz że ty jesteś bezkarny ciebie tak samo jak ich namierzą i pociągną do odpowiedzialności czemu mi nie wierzysz że to zrobię akurat naprawde pójdę z tym na policje niby kto dał ci prawo by mnie gnębić

Gość gość
PS i jeszcze jedno ja nie żartuje jutro wracam do domu i jadę prosto do Namysłowa na policje i im te wpisy pokaże nie wierzysz to się zdziwisz nie będę tolerować jak mnie gnębisz? I nie myśl że możesz mnie bezkarnie gnębić myślisz że ja nie mam żadnych praw? Myślisz że możesz się nade mną pastwić to się grubo mylisz

Gość gość
Chce tylko wiedzieć czemu ty mnie gnębisz i nękasz? Co ja tobie zrobiłem ogarnij sie jak ci przeszkadzają tematy o Namysłowie to czemu na te tematy wchodzisz lub zakładasz własne tematy o Namysłowie choćby ten co mnie wyżywasz bęcwał skoro tak nienawidzisz Namysłowa i mnie to czemu takie tematy zakładasz? Mnie to bardzo ciekawi nikt cie nie zmusza byś wchodził(a) na te tematy znajdź sobie inne tematy bądź inne forum już niedługo sie skończy gnębienie mnie ja tego dopilnuje spotkamy się w sądzie już się nie mogę doczekać jaki wyrok dostaniesz poważnie pisze jak wrócę to jadę na policje a teczki z twoimi wpisami przechowuje u mnie w domu w pokoju w bezpiecznym miejscu w nich są niezbite dowody jak mnie od miesięcy gnębisz

Gość gość
No odpowiedz przecież nienawidzisz Namysłowa a na te tematy wchodzisz i własne zakładasz nie rozumiem tego o co ci chodzi

Gość gość
w ch... pójdziesz, a policja w doopie ma takich psycholi jak ty śmieszny upośledzony przegrywie