Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singielki czy tam stare panny gdzie szukacie mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
Ja tam wolę mieć brzydką i starą bo sobie pierdnę przy niej bez krępacji :D

Gość gość
21:28 Nie tyle dołuje co przytłacza. Nic ciekawego takie życie w samotności bez uczucia, bez tej jedynej. 37 lat a one ciągle uciekają, mam pogmatwane życie i dla tego już nie licze na to że ktoś chciałby ze mną być. Dzięki za zainteresowanie, pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś Już Cię kocham

Gość gość
dziś - smutne to, co napisałaś. Bardzo smutne.

Gość gość
gość dziś gość dziś Jesteś nie do uratowania. Będziesz zawsze sama z takim myśleniem. x Trudno. To już wolę być sama niż w nieudanym związku.

"Czy istnieją jeszcze wartościowi fajni faceci" "A faceci nei chca kobiet po 30. " Mam alergię na takie teksty. Ale mają one jeden plus, nie przecenia się kobiet i łatwiej żyć w samotności.

Gość gość
gość dziś Nie poddawaj się kotku.

Gość gość
21:44 Przecież ci mowie ze jesteś mlody. Może jeszcze wtem roku kogoś poznasz, kto tam wie. Jeszcze możesz mieć rodzine.

Gość gość
gośćHeh dziś zgadzam sie

Gość gość
gość dziś Nie musi mieć rodziny!!! Wystarczy ta 2 osoba!

Gość grimmgirl
dziś - nie musisz wierzyć. Ja całe życie jestem sama. Nie mam rodziny, przez wiele lat nie miałam żadnych przyjaciół i znajomych, dzięki temu samotność jest dla mnie naturalnym stanem rzeczy i uwielbiam ten stan. Z drugiej strony, jestem atrakcyjną dziewczyną, więc gdybym chciała, to już dawno znalazłabym sobie jakiegoś faceta. Jednak ciężko jest znaleźć takiego, z którym będę w stanie stworzyć satysfakcjonujący związek. Nie piszę o tym, że szukam ideału, bo takowego nie posiadam. Ale nie zwiążę się z facetem, którego charakter mi nie odpowiada, z którym nie mam o czym gadać, albo nie pasuje mi jego wygląd.

Gość gość
21:50 No nie musi mieć. Ale może chce, więc jeszcze wszystko możliwe. Chyba,że chce mieć tylko żonę , tak też może być.

Gość gość
dziś - dlaczego tak od razu rezygnujesz? 37 lat to nie wiek przecież! Tyle samotnych kobiet tu napisało! Ale przwda jest też taka, że pewnie brak u Ciebie inicjatywy w relacji z kobietami i mało się starasz czekając aż "samo przyjdzie". Kobiety nie lubia takich "biernych facecikow". Mężczyzna- to PRZEDE WSZYSTKIM CHARAKTER. Jak będziesz miał takie podejście do kobiet jakie tu prezentujesz, to zaręczam, że KAŻDA prędzej czy później "da nogę" z takiego związku i Cię zostawi. A jeśli wolisz być SAM- TO JUŻ TWÓJ WYBÓR. Ja twierdzę, że nie musi tak być, jeśli tylko się postarasz. Pozdrawiam.

Gość gość
grimmgirl dziś Na 100 procent jesteś trochę odchylona ale nikt Ci tego nie wyjaśnił. To nie jest normalny stan o którym piszesz.

Gość gość
21:51. Współczuję..... Brak mi słów.

Gość gość
21:50 lepiej bym tego nie ujął!!.

Gość grimmgirl
dziś - tak, jestem psychiczna, bo Ty tak twierdzisz. Spoko. Ja jestem zadowolona ze swojego życia. Nie rozpaczam dlatego, że jestem sama i nie mam problemu z tym, że mogę być sama. Lubię to i tyle.

Gość gość
A ja bym chciała i męża i dzieci. No ale jeśli dzieci z jakiś względów by nie było *dobra z mojej winy ) to była bym sama z mężem. Najmniej mi się uśmiecha mieć dzieci, ale nie mieć męża i byc samotna matka. To już wolę być sama. Ale różne rzeczy się zdarzają.

Gość gość
grimmgirl dziś Nie jesteś psychiczna tylko wyżej SNdM :D

Gość gość
To bądź sobie nadal sama, Twój wybór. Nie czujesz potrzeby kochania najwidoczniej.

Gość gość
gość dziś ile lat masz młoda?

Gość gość
Ja?pisałam na poprzedniej stronie.za rok 40.

Gość grimmgirl
dziś - nie mam pojęcia o czym piszesz, ale ok.

Gość gość
21:52 myśle, że żadna kobieta nie chciała by ze mną być, chociaż mogę się mylić i nie chodzi tutaj o mój wygląd. Nie szukam bo nie mam gdzie szukać i nie mam zwyczaju zaczepiać kobiet na ulicy jak idiota.

Gość gość
gość dziś Nie zaczepiasz kobiet i jesteś sam.

Gość gość
grimmgirl - Pewnie nie masz popędu seksualnego i dlatego tak nudzisz.

Gość grimmgirl
dziś - mam. Ale do seksu nie jest potrzebny stały związek. Jest dużo metod rozwiązania tego problemu.

Gość gość
grimmgirl dziś Zaraz zaczniesz reklamować wibratory :) Nic nie zastąpi ciepłego spoconego wieprzyka obok ciebie.

Gość gość
22:12 Wystarczy :-D nie mam więcej pytań.

Gość gość
22:08 No można tak powiedzieć!. Mam za sobą związek ale jestem bez dzieci i bez byłej żony, kawaler hehe. Życie jakoś nigdy mnie nie oszczędzało i nie oszczędza ale takie już ono jest!.