Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singielki czy tam stare panny gdzie szukacie mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
23:20- Podkarpackie.

Gość gość
dziś -Można się z Tobą skontaktować. Co do wymagań to moglibyśmy porozmawiać później.

Gość grimmgirl
OK dobra Zartowałam bo myślałam że zostanę wyśmiana ale widze ze tu wiecej dziewic./...... jestem dziewicą... o ile seks z wlasymi palcami albo ogorkiem jest seksem to już prawie nie jestem dziewica

Gość gość
23:33 No to kawał drogi, ale myśle że gdybyśmy chcieli się naprawde spotkać to spokojdnie dali byśmy rade. Ps. Ładne tereny.

Gość gość
23:35 Masz meila którego mogła byś tutaj podać? Bo ja niestety nie mam. No mogli byśmy sobie popisać na początek.

Gość gość
dziś - zawsze można się spotkać "w połowie drogi". Imponujesz mi, bo NIE ZNIECHĘCIŁEŚ SIĘ, jak jeden mój znajomy z którym piszę od jakiegoś czasu i mimo to, że bardzo się lubimy -nie przejawia jakiejkolwiek inicjatywy do spotkania ze mną. Nadmieniam, że nigdy niczego sobie nie obiecywaliśmy ( choć ja probowałam go poderwać!), dlatego nie czuję się w stosunku do niego zobowiązana w jakikolwiek sposób. Jestem uczciwa pod tym względem. Po prostu chcę kogoś poznać i tyle a on jest chyba zwykłym "pisarzem" i jestem dla niego tylko "umilaczem czasu". Zaczyna mnie to męczyć już po prostu. Dzisiaj wychodzę stąd, bo już późna pora. Zastanów się ewentualnie ( jeśli chcesz) -jak mogłabym się z Tobą skontaktować. Mail odpada ( mam tam za dużo danych ). Chętnie przez gg. Zastanów się. Zajrzę tu jutro -możesz zostawić ewentualnie jakieś namiary i podaj swoje imię, bo jeśli napiszę- chciałabym mieć pewność, że to Ty. Pozdrawiam .

Gość gość
23:59 Wybacz ale z tego chyba by nic nie było ze względu na moją obecną sytuację materialną i życiową. Nie mam zamiaru Cię zwodzić i opowiadać bajek. Poza tym jestem normalnym gościem, z wyglądem u mnie też wszystko wpożądku ale na pewno się już zniechęciłaś. Przyciśnij kolege na spotkanie, skoro się lubicie, może to jest właśnie TO!. Życzę Ci powodzenia i pozdrawiam.

Gość gość
Kłamstwa to nie to samo co żarty, więc ich tak nie nazywaj. Nie lubię kłamstw.

Gość gość
dziś - Faceci to jednak kretyni! Najpierw ją "podebrał" a potem zlekceważył na całego!

Gość gość
23: 59 a jak wygladasz jestes w miare ladna i zadbana. Podaj parametry wzr / kg

Gość gość
dziś - następny kandydat? Nie będę się tu drogi Panie "reklamowała", żebyś za chwilę mnie zlekcewazył jak ten wczoraj- dowiesz się wszystkiego jak się skontaktujemy. Jeśli masz ochotę- napisz coś o sobie: wiek, wyksztalcenie i SKĄD JESTEŚ ( może byc wojewodztwo ) i pozwol, że TO JA się zastanowię nad Twoją propozycją. Pozdrawiam.

Gość gość
A gdzie widzisz zlekceważenie?

Gość gość
dziś - spadaj! Nie będę "chłopczyku" z Tobą dyskutowała- nie ten poziom!

Gość 33333333
wczoraj Ja też mam 28, jestem singielką i dziewicą. Nigdy nikogo nie miałam na poważnie, praca firma ojca, praktyki zagraniczne itp. Nie chce robić seksu z byle kim dlatego rozsadniej jest poczekac, nie widze powodu by podazac za bezmyslnym trendem bycia w zwiazku dla widowni, trzeba znalezc kogos kogo sie chce Idealny materiał na żonę :-) masz dopiero 28 lat kobieta w sile wieku ! 28 lat to według mnie idealny wiek dla kobiety. Pozostaje poznać tylko faceta :-) Dziewica w wieku 28 lat to jak magnes na facetów, nie należy się z tym uwidaczniać gdyż to prawdziwy skarb dla kobiety. To będzie niespodzianka dla tego jedynego, jedynego !!!! Jestem trochę za stary dla Ciebie, życie przeminęlo tak szybko żyłem w tzw. śwoim świecie praca, życie rodzinne , zbyt nieśmiały I z leciało życie. Dziewica to skarb a prawiczek to -:( no właśnie zresztą mi to nie przeszkadza !

Gość 33333333
dziś Większość tutaj to buraki, ale i tak jakaś panna czy singielka wpadnie w sidła takiego dupka

Gość gość
33333333 dziś dziś Większość tutaj to buraki, ale i tak jakaś panna czy singielka wpadnie w sidła takiego dupka Kobiety leca na dupkow

Gość gość
Nie ten poziom?- hehe, może i nie. Łatwo się z góry ocenia.

Gość gość
dziś - " Kobiety leca na dupkow ". XXX Niestety z przykrością muszę przyznać, że TACY WŁAŚNIE PANOWIE JESTEŚCIE! Ale nie lecimy, nie lecimy- nie jesteśmy aż tak zdeterminowane! Czasem wolimy być same niż z takimi "jak powyżej".

Gość gość
przeciez musze wiedziec ile masz kg/wzr z pasztetem sie nie zadam

Gość gość
165 / 77 szczup;la i seksofna

Gość gość
Mam 175 wzrostu i 70kg:-) i co jestem pasztetem?

Gość gość
70kg trochę dużo

Gość gość
ale duża część tej masy to biust

Gość gość
kuźwa, wy narzekacie, że faceta nie możecie sobie znaleźć? wyszłabyś jedna z drugą do parku, tam są normalni ludzie. a nie siedzi na kafeterii i reklamuje swój bufet jakiemuś przypadkowemu gostkowi, którego na oczy nie widziała: "większa część tej masy to biust".

Gość gość
A jak w seksie jestes bardzo konserwatywna czy bardziej liberalna?

Gość gość
dziś - zgadam się, że trzeba wyjść z domu ( i właśnie zamierzam to zrobić! ). Nie zmienia to faktu, że Panowie z Kafeterii to delikatnie mówiąc- JAKAŚ JEDNA WIELKA PORAŻKA! A te Panie reklamujące "swoje wdzięki"- weźcie się ogarnijcie dziewczyny! Ja tu o 8.36 odpisalam jednemu takiemu co znajomość od moich "wymiarów" pragnął rozpocząć i "pogoniłam" go precz! Nie ośmieszajcie się w oczach tych "chłoptasiów" niewartych uwagi. Pozdrawiam wszystkie "singielki czy tam stare panny" ( jestem jedną z nich ).

Gość gość
Panowie z Kafeterii to delikatnie mówiąc- JAKAŚ JEDNA WIELKA PORAŻKA x Podobnie jak kobiety. Na tym forum można czasem sensownie pogadać, ale to wszystko. Nie ma co liczyć na poznanie kogoś z kim można by się spotkać i umówić. Taki dobry materiał tu nie występuje.

Gość gość
Kobiety które ubliżają tu facetom, zapewne uważają się za kogoś lepszego. Napiszę Wam prawdę prosto z mostu, otóż nie jesteście. Wasz poziom kultury jest tak niski, że niemal sięga dna.

Gość gość
dziś - a jednak myślę, że występuje, tylko te "dobre materiały", to się jakoś tu wzajemnie nie przyciągają i rozpływają w masie "bylejakości", która tu dominuje.