Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singielki czy tam stare panny gdzie szukacie mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
18:18 Dziękuję :-) wszystkiego dobrego

Gość gość
Ja jestem za ładna i mam problem. Staram się być wredna dla facetów ale oni zawsze mi wkładają ręce do majtek jakbym tam pieniądze trzymała :) Dla mnie to sami zboczeńcy przytulisz się do takiego a on wykręca mi ręce i czuję się tak jakbym była gwałcona. Macie tak samo dziewczyny?

Gość gość
:P

Gość gość
LD

Gość gość
Moim zdaniem między tymi zołzami tutaj napewno są też normalne fajne kobiety które są same z różnych powodów, czasem życie tak im się potoczyło itp. Tylko jak je wyłapać? Skoro się nie piszą, a jeśli już to zaraz są obsiadane przez te wredne, kłótliwe babsztyle które wiedzą normalnie wszystko o życiu.

Gość gość
:O

Gość gość
mysle tylko o seksie

Gość gość
Ja jestem brzydka i dlatego nikt mnie nie chce, zreszta szkoda czasu, zdrowia ,pieniedzy na szukanie, wiem to z wlasnego doswiadczenia.

Gość gość
21:34 pewnie przesadzasz z tą brzydkością i wcale nie jest tak źle. Ile masz lat?. Pieniędzy?- nie rozumiem.

Gość gość
Niektóre laski są tak brzydkie że to jest poniekont wyrok na samotnosc

Gość gość
A ja właśnie wróciłam do domu, wszędzie pełno par, młodych, starych. Myslałam przez chwilę, gdzie oni wszyscy się poznali?

Gość gość
a gdzie byłaś? Moze jak mieszkasz w miescie to jest szansa ze ktos cie zaczepi na ulicy, galerii etc

Gość gość
Byłam w parku na koncercie z kolezanka.

Gość gość
Brzydka ,nie będę sie opisywać, bo każdy napisze ze faktycznie brzydka, no lustro mam i widzę te niedostatki urody. Pieniądze mam ale to nie wszystko,gdybym ich miala duzo, to by pewnie jakiś chciał sie związać ze mną ale tylko dla kasy.Wiele razy próbowałam kogoś poznać a to smsa wysłałam na ogłoszenie z portali, ale nie myśleli o mnie powaznie. Wiec szkoda czasu ,na szukanie i kasy na eski ,sreski.

Gość gość
gość dziś Byłam w parku na koncercie z kolezanka. I nikt was nie podrywał Po ile macie lat

" Byłam w parku na koncercie z kolezanka." Dlaczego nie sama? Miałabyś większe szanse poznania kogoś.

Gość gość
O, cześć Heh, akurat na dwóch ostatnich koncertach byłam sama a dziś z kolezanka, u nas w mieście co weekend coś grają w parku. Nie ,nikt nas nie podrywal. Ani mnie samej jak byłam 2 i 3 tyg temu ;) Pełno par, albo emerytów albo rodzin z dziećmi, już się nawet przyzwyczailam i mnie to coraz mniej rusza.

Gość gość
Nie ulozylam sobie zycia po 20, nie ulozylam po 30 i teraz czekam zeby ulozylo sie po 40, no jak dlugo mozna czekac, na ułożenie życia?bylo trzeba wstapic do zakonu nie czulabym sie osamotniona.

Gość gość
hey!!! ile masz lat ? nie mozliwe zeby nikt nie poderwal mlodej zadbanej kobiety!!!

Gość gośććććććggg
21:51 pytałem ile masz lat?- odpowiesz mi?. Kasa to tylko kasa , mnie nie interesuje. Każdy by znalazł jakieś niedostatki u siebie.

Gość gość
po 40 musisz sama podjac inicjatywe 40 latkowie wola 35-25 kobiety

Gość gość
Heh - no właśnie szukam i nie szukam. Nie szukam, bo nie istnieje już na żadnym z randkowych portali czy forów, jak wychodzę, to się gorączkowo nie rozglądam. Ale jakby się ktoś trafił. .. to by się trafił, nie powiem mu nie, Aż mecz zaczęłam oglądać z tego wszystkiego, dziwne, bo nie przepadam za piłka nożna. Dobrze ze Ppolska nie gra bo bym nerwa złapała.

Gość gość
22;10Mam 33lata,ponieważ wiem ze jestem brzydka ,pogodziłam się bo nie mam innego wyboru i muszę zostać sama, bo kto by mnie chciał ,kto by się ze mną związał.

Trzymam za Ciebie kciuki, żeby wreszcie trafił się jakiś fajny chłopina. Uważaj oglądając mecz, gra Ronaldo i możesz zechcieć "modela do związku", jak tu ktoś ciągle wypisuje. Żartuję. Heh.

Gość gość
Ronadlda zniesli chyba bo miał kontuzje. Daj spokój z tymi modelami, ktoś sobie jaka robi na forum.

Gość gość
A dobra jestes w luzku? Moze wcale nie jestes taka brzydka tylko marudzisz

Gość gość
22;06 No mozliwe, nikt nigdy mnie nie podrywał, nikt nigdy mnie nie kochał czysta miłością, i nikt na mnie oka nie zawiesił ,chociaż ze ciężko może w to uwierzyć. Niestety.

Gość gość
22 27 - to ty masz 33 lata???

Gość gośććććććgggg
22:18 No to jesteś 3 lata młodsza ode mnie. Uroda to nie wszystko a ja itak mam przeczucie że wcale nie jest tak źle bo portale to po prostu dno.