Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usg córka czy syn????? 12tc 5d

Polecane posty

Gość gość
syn

Gość gość
No ma fiutka przecież. Chłopak :)

Gość gość
co za róznica i tak niewdzięczny bachor wyrośnie

Gość gość
Przeciez do 14 tc narzady wyglądają tak samo . Dla mnie to dwie kuleczki inaczej fiutka sobie wyobrażałam na usg.

Gość gość
Tam gdzie jest ta strzałka widać czubek ptaszka bo pepowine widać wyżej poza tym widać jego dalszą część w okolicy brzucha przez skórę. A ta kulka yo główka penisa.

Gość gość
Tam nie ma jeszcze fotka durie to są go nad. Jak na moje oko dziewczynka , sprawdź w necie NUB THEORY i masz więcej fotek do porównania

Gość gość
To z tyłu to druga noga jak dla mnie a nie pepowina. I faktycznie główka fiutka wygląda na tych zdjęciach nub inaczej odznacza się a tu na zdjęciu bardziej na niewiadoma mi wygląda okaże się na polowkowym usg.

Gość gość
A ja myślę że dziewczynka siurek byłby dłuższy . Chyba ze natura niezbyt go obdarzyła .

Gość gość
Zobaczymy autorko napisz hak się okaże jak dla mnie chłopak chociaż dzieci nie mam.

Gość gość
Siurek u niemowląt jest bardzo mały a poza tym to płód jeszcze nie rozwinięty, psiuta by tak nie odstawała od brzucha :D

Gość gość
Poza tym nogi są uciete w kadrze a pepowine widać z nad tej główki fiuta do łona matki. Tyle w temacie.

Gość gość
Sam ktoś napisał odstawal od brzucha zawsze myślałam że genialna rosną między nogami a na tym zdjęciu jakby z pępka z brzucha fiutek wyrasta.

Gość gość
Niewazne czy chłopal czy dziewczyna wazne aby zdrowe!

Gość gość
Może wyrasta na brzuchu a potem opada w dol a w ogóle jesli to faktycznie penis to wygląda jakby byl w stanie erekcji

Gość gość
A co powiedzial lekarz? To nie ty jesteś ta kobieta co chciała córkę a będzie miała syna i jest zawiedziona?

Gość gość
22:34 No i wygląda tak samo jak na zdjęciu autorki też taka kulka

Gość gość
Lekarz chciał powodziec na 85 % płeć a ja na 100% chciałam znać wiec kazałam mu nie mówić skoro nie jest pewny a teraz ciekawa jestem

Gość gość
A co byś wolała?

Gość gość
Chyba chciałabym mała dziewczynkę ale jak lekarze powie ze syn to tez dobrze od razu po wizycie będę musiała coś kupić albo różowego albo niebieloego

Gość gość
Dam znać w sierpniu po polowkowym . Nie lubię strasznie jak ktoś zaczyna rozmowę a jaj nie kończy to jak film bez zakończenia

Gość gość
daj już spokój z tą płcią . przezuciłaś się teraz na ogólny . będzie co bedzie. zajmij sie starszymi dziecmi

Gość gość
Po co wchodzisz na forum jak Cię temat nie interesuje to nie odpisuj i nie czytaj

Gość gość
Po co wchodzisz na forum jak Cię temat nie interesuje to nie odpisuj i nie czytaj

Gość gość
Na polowkowym na badaniu lekarka mówi ze dziewczyna. Jeszcze z raz potwierdzi i można kupować różowe. A jednak więcej osób nie miało racji chyba że się jeszcze zmieni.

Gość gość
Wczoraj miałam badanie usg i lekarka mi nie potwierdziła dziewczynki bo się dziecko zle ułożyło i nie chce mnie nastawiać na cokolwiek wiec czekam dalej.

Gość gość
Dalej niewiadoma

Gość gość
12 tc nie chcialam wiedziec a pewnie lekarz by mi powiedział ze to syn bo byłam prywatnie na genetyczym badaniu a tak to moja lekarka na starym sprzecie szpitalnym 19 tc prawdopodobnie córka 22 tc niewiadoma 25 tc wygląda jej na dziewczynkę bo ani siurka ani moszny nie widzi. 29 tc prywatnie usg 4d i jest 300 % facet worek i siurek jak tralala. Wiec jak lekarz nie jest jakieś dobry i sprzęt stary to i teraz gdybym nie poszła prywatnie to miałabym wyprawkę różowa . Ciekawe jak długo moja lekarka nie będzie widzieć ze to jednak chlopiec. Może do porodu będzie trzymać się tej wersji . Dobrze ze mam wszytko neutralne kupione.