Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podnieca mnie jego dotyk

Polecane posty

Gość gość

gość dziś [16:59] Mam taki problem, że kiedy dochodzi do zbliżenia z moim facetem niezbyt czuje, znaczy wróć, bardzo mnie podnieca kiedy się całujemy, nakręca mnie jego przyspieszony oddech ale kompletnie nic nie czuje kiedy całuje moje piersi, lize sutki i kiedy jego palce dotykają mnie na dole to nic, zero. To właśnie nie tak ze on mnie nie podnieca, bo jak go widzę to mimowolnie przyspiesza mi oddech, ale kiedy chce mi zrobić dobrze to gapie się w sufit i myślę żeby przestał i po prostu minie całował. Dodam że do mój 1 partner, wiec nie mam doświadczenia. Chciałabym coś czuć kiedy on się stara robić mi dobrze. Nie rozmawialiśmy o tym jeszcze, bo tak naprawdę do takiego zbliżenia doszło z 3 razy. To chyba tyle, ktoś coś?smutas.gif

Gość gość
Bo go nie kochasz. Tyle.

Gość gość
Ja mam tak samo jak Ty nie wiem dlaczego tak jest. ;

Gość gość
Wytłumaczenie bo og nie kochasz jest durne, a friends with benefits? Ludzie nie czują do siebie nic a kiedy dochodzi do dotyku to czują każdy gest wiec

Gość gość
No widzisz. Nie rozumiesz... Można czerpać przyjemność z sexu i bez miłości, ale to raczej dotyczy osób już doświadczonych. To twój pierwszy chłopak, powinnaś go kochać i bardzo pożądać. To że masz przyśpieszony oddech, jak go widzisz, to jeszcze nic nie znaczy. Żeby sex smakował potrzebna jest duża namiętność. Jakoś nie widać u ciebie ani miłości, ani namiętności, więc nic dziwnego, że sex z nim jest dla ciebie taki sobie, mimo, że masz tam do niego jakieś uczucia, mimo, że on się stara i ogólnie nawet go lubisz. Pozdrawiam.

Gość gość
czyli oplaca sie wchodzic w zwiazek tylko z kims na widok kogos trzesa sie rece nogi i w ogole zawrot glowy? nie wierze, ze wszyscy ludzie maja takei zwiazki

Gość gość
Miałem związki, w których była ogromna namiętność. Nie wszystkie, ale większość. A te w których tak nie było, to kończyły się bardzo szybko. Miałem kilka związków, gdzie na widok dziewczyny nie mogłem wytrzymać, gdzie jej głos, nawet przez słuchawkę telefonu sprawiał, że mi stawał. Kiedy się całowałem, to kręciło mi się w głowie. A kiedy się kochałem to czułem cały czas rozkosz, że jestem z taką kobietą i jest tak świetnie. Aktualnie nie mam takiej dziewczyny i nie miałem już od paru lat, czego bardzo żałuję. Wiem jednak, że może być tak wspaniale i mam nadzieję, że niedługo poznam kobietę, z którą będzie mi tak dobrze.

Gość gość
I jeszcze jedno. To twoje początki. Daj sobie czas. Dopiero się poznajecie. Właśnie mi się przypomniało, że z moją pierwszą dziewczyną było na początku bardzo kiepsko w łóżku. Do tego stopnia, że było mi przykro, myślałem, że do niczego się nie nadaję. Dopiero po jakimś czasie (kilka miesięcy) nauczyliśmy się siebie. Potem było niesamowicie, do dziś pamiętam a minęło prawie 20 lat. Także spokojnie :)

Gość gość
Może nie ma tej chemii albo jesteś zwyczajnie niedojrzala. Ile masz lat

Gość gość
Chemia jest ogromna :) mam 20 lat, może faktycznie po prostu brak mi doświadczenia i z czasem się oswoje z każdym dotykiem ;)

Gość gość
Plus powtarzam, my nie kochaliśmy się, on mi chciał robić dobrze dotykając mnie:)

Gość gość
No to daj sobie czas. Na luzie.